Δεν φθάνουν οι ελλείψεις, έχουμε και τις βλάβες...Δεν φθάνει η έλλειψη μέτρων ουσιαστικής προστασίας για την πανδημία με ευθύνη της κυβέρνησης, δεν φθάνει ο ανεπαρκής αριθμός των μέσων μεταφοράς, έρχονται και οι βλάβες, ως φυσικό επακόλουθο της πολιτικής απαξίωσης και υποβάθμισης των δημόσιων συγκοινωνιών, να εντείνει το πρόβλημα του συνωστισμού εν μέσω του 4ου κύματος της πανδημίας. 

Εικόνες απίστευτου συνωστισμού και ταλαιπωρίας στο τρένο το πρωί της Δευτέρας στον σταθμό του Αγ. Νικολάου σύμφωνα με τις φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες του portal 902.gr. 

Οι επιβάτες - που πηγαίνουν στη δουλειά τους κατά κύριο λόγο - κατέβηκαν άρον - άρον από το συρμό, γιατί αυτός παρουσίασε βλάβη και το αποτέλεσμα ήταν πολύωρη αναμονή στις αποβάθρες για το επόμενο τρένο. 

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει τους στόλους των μέσων μεταφοράς με προσωπικό και μέσα, όπως ζητούν εδώ και 1,5 χρόνο οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ρίχνει τις ευθύνες στον κόσμο και να του κουνά το δάχτυλο για την διαβόητη "ατομική ευθύνη"./

www.902.gr

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver