20 πεντάπορτα (!) αρθρωτά Solaris για την Πράγα



Η Solaris, σε κοινοπραξία με τη Skoda Electric, πρόκειται να προμηθεύσει 20 αρθρωτά τρόλλεϋ Trollino 24 στη πόλη της Πράγας, την πρώτη τόσο μεγάλη παραγγελία για οχήματα αυτού του τύπου. Τα οχήματα θα παραδοθούν εντός 24 μηνών, στον φορέα της πόλης Dopravní podnik hlavního města Prahy (DPP). 

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε την πόλη της Πράγας για αυτήν την επένδυση σε οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και τοπικά χωρίς εκπομπές ρύπων. Το τρόλλεϋ Trollino 24 είναι η απάντησή μας στην αύξηση της χωρητικότητας επιβατών στις πιο χρησιμοποιούμενες διαδρομές σε πολυσύχναστες πόλεις και πόλεις. 

Η θέση σε λειτουργία 20 αρθρωτών τρόλλεϋ, θα είναι μια τέλεια λύση για αυτή τη μητρόπολη. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα οχήματα αιχμής, προσεκτικά σχεδιασμένα και πάνω απ' όλα μηδενικές εκπομπές ρύπων με εκτεταμένο εξοπλισμό θα γίνουν το σήμα κατατεθέν για την τσεχική πρωτεύουσα», δήλωσε ο ελληνικής καταγωγής Πέτρος Σπινάρης , εντεταλμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Solaris για τις Πωλήσεις, Μάρκετινγκ και aftersales.

Κάθε όχημα τεσσάρων αξόνων μήκους 24,7 μέτρων θα εφοδιάζεται με δύο κινητήριους άξονες και οι μπαταρίες έλξης, που χρησιμοποιούνται ως πηγή ενέργειας σε περίπτωση διακοπής της παροχής ρεύματος, θα τοποθετούνται στην οροφή του δεύτερου τμήματος του οχήματος. 

Όταν λειτουργούν με μπαταρίες έλξης, τα λεωφορεία αναμένεται να έχουν αυτονομία 11 χλμ. Το εσωτερικό του οχήματος, ικανό να μεταφέρει 179 επιβάτες, εκ των οποίων οι 54 καθήμενοι, θα διαθέτει επίσης δύο θέσεις για επιβάτες σε αναπηρικά καροτσάκια και τα λεωφορεία θα έχουν πέντε πόρτες. 

Ένα σύστημα παρακολούθησης βίντεο θα περιλαμβάνει κάμερες που παρακολουθούν το εσωτερικό, κάμερα οπισθοπορείας και κάμερα που παρακολουθεί τους στύλους του τρόλεϊ. 

Πηγή : https://sakisgeorgiadis.blogspot.com/2022/02/20-solaris.html#more

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver