ΣΤΑΣΥ Τα ακριβοπληρωμένα golden boys «πνίγηκαν» στην κακοκαιρίαΣε 4 σημεία έπεσαν δέντρα στη Γραμμή 1. Πολύωρη η ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών. Δεν ενημέρωσαν σταθμάρχες και επιβατικό κοινό 

Αν και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας είχε ενημερώσει τη διοίκηση της ΣΤΑΥ για τα επικείμενα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα ακριβοπληρωμένα golden boys δεν έλαβαν κανένα προληπτικό μέτρο και δεν εφάρμοσε καμία διαδικασία έτσι ώστε να μείνει ανοιχτή η Γραμμή 1, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ. 

Έτσι σήμερα, με την έναρξη των δρομολογίων στις 5 το πρωί, διαπιστώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας έπεσαν δένδρα σε τέσσερα σημεία του δικτύου στο ύψος του Μοσχάτου και της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα να διεξάγεται μόνο τοπική συγκοινωνία. 

Τα δένδρα, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, απομακρύνθηκαν, με προσωπική εργασία, καθ’ υπέρβαση των καθηκόντων τους, από ηλεκτροδηγούς και τεχνικούς υπιδομής, καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία αρνήθηκε, για πρώτη φορά, να παρέχει τις υπηρεσίες της εντός του δικτύου για την απομάκρυνση των δένδρων!», επισημαίνουν στην ανακοίνωσή του οι εργαζόμενοι. 

 «Όμως, κανένα από τα golden boys της Εταιρείας δεν σκέφτηκε ότι έπρεπε να υπάρξει ενημέρωση για τη διακοπή των δρομολογίων των σταθμαρχών αλλά πρωτίστως του επιβατικού κοινού και έτσι για περίπου δύο ώρες επικράτησε, σε πολλούς σταθμούς, το απόλυτο χάος και συνωστισμός!», καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ. 

Οι εργαζόμενοι ρωτούν εάν η εταιρεία έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και καλούν τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλής εάν είναι υπερήφανος για τα έργα και τις ημέρες της Διοίκησης που διόρισε.

 

Πηγή  www.avgi.gr  19.05.22  12:24

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver