Η «καλύτερη» δημοτική συγκοινωνία στην πόλη





Για μένα ΔΥΟ είναι οι ντροπές μέχρι τώρα στις αστικές συγκοινωνίες. Οι δημοτικές συγκοινωνίες που έχουν καταντήσει ιδιωτικά ταξί και δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα   και φυσικά ο σημερινός υπουργός συγκοινωνιών που ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να μας συμβεί .....

 

Επανεκκινούν σταδιακά τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας στον Δήμο Ηλιούπολης, με την γραμμή 1 να δίνεται στην κυκλοφορία και στη διάθεση των δημοτών. 

Όπως πληροφορεί η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, η γραμμή 1 θα ξεκινά τη λειτουργία της καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, με ένα ενδιάμεσο διάλειμμα μίας ώρας (10:00 – 11:00 το πρωί).  

{ Είναι πασίγνωστο ότι το δεκατιανό  είναι ένα πολύ σημαντικό γεύμα, καθώς κινητοποιεί τον μεταβολισμό μας αφού του δίνουμε συνεχώς κάτι για να κάψει. }

Όσο για την γραμμή 2, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της - κάποια στιγμή - το αμέσως επόμενο διάστημα.  

Εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση του δήμου, η οποία χαρακτηρίζει την σχεδόν 5μηνη παύση λειτουργίας των δρομολογίων ως «θερινή διακοπή»

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η δημοτική συγκοινωνία δεν λειτουργούσε από τις αρχές Ιουνίου έως σήμερα, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες των δημοτών. 

Το θέμα είχαν αναδείξει τόσο παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο όσο και το ίδιο το ilioupolinews.gr σε δημοσίευμα του. 

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver