Ενοχλήθηκαν οι «κανονιέρηδες» της ΑΒΑΞΈνα σχόλιο της στήλης για την οικονομική κατάσταση της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΒΑΞ, προκάλεσε την αντίδραση της εταιρείας. Όχι επί της ουσίας όσων γράφονταν, τα οποία φυσικά δεν αμφισβητήθηκαν, καθώς οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. 

Ίσως, οι διοικούντες την προβληματική ΆΒΑΞ να μην έχουν ενημερωθεί από τους επικοινωνιακούς τους συμβούλους (κι εδώ οι φίλοι μου της V+O) ότι υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι που κάνουν και λίγο ρεπορτάζ κι ότι σε μια εισηγμένη εταιρεία δεν μπορεί να αποκρύπτονται τα πραγματικά της οικονομικά αποτελέσματα. 

Ειδικά όταν οι μέτοχοι της εταιρείας αυτής έχουν βαρέσει ήδη ένα «κανόνι» στη Μέση Ανατολή (J&P Overseas), έχουν μια σειρά «χτυπημένα» έργα που πρέπει να εκτελέσουν υπό ασφυκτικές πλέον οικονομικές συνθήκες, έχουν απλήρωτους για μήνες εργαζόμενους τους, χρωστάνε σε προμηθευτές τους, έχουν σημαντικές καθυστερήσεις σε έργα που έχουν αναλάβει και διάφορα άλλα, που βγαίνουν από το ρεπορτάζ. 

Θα πρότεινα, λοιπόν, στην Διοίκηση της εταιρείας να εστιάσει στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει να φέρει την εταιρεία στον ίσιο δρόμο και να μην ενοχλείται όταν γράφονται αλήθειες. 

Και όταν θα φωτογραφίζονται όλο χαρά με τον Κώστα Καραμανλή τον Γ΄ και τον Γεώργιο Καραγιάννη τον Α΄ στην παράδοση της επέκτασης της γραμμής του μετρό προς Πειραιά, ας θυμηθούν να μας πουν πότε ήταν να παραδοθεί το έργο και πότε τελικά παραδίδεται, δηλαδή το αρχικό και τελικό χρονοδιάγραμμα, αλλά και τον αρχικό και τελικό λογαριασμό

Όχι τίποτα άλλο, γιατί τα παλικάρια της ΑΒΑΞ έχουν αναλάβει και το έργο μαμούθ της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Μετά την αποχώρηση Δημητριάδη από το Μαξίμου τα παλικάρια της V+O είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Απλώς το επισημαίνω.

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver