Άχρηστα τα περισσότερα λεωφορεία leasing



 


Αρκετά, δυστυχώς, είναι τα παράπονα μελών της ομάδας ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΕΑ, για κάποια αστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αττικής, που... εκτελούν έργο στα πλαίσια της σύμβασης με τον ΟΑΣΑ. 

 


Θέσαμε το θέμα στον Πρόεδρο της Α.Ε. ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, Γιώργο Παπαδομιχελάκη, ο οποίος κάνει φιλότιμες προσπάθειες ανάταξης και εκσυγχρονισμού ενός ΚΤΕΛ, που δεν είναι και στα καλύτερά του και ταλανίζεται από αρκετές χρόνιες πληγές. 

 


Μας ενημέρωσε, ότι κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διορθωθούν τα προβλήματα σε αυτά τα οχήματα, ενώ συνεχώς προμηθεύεται νέα, που αντικαθιστούν σταδιακά όσα δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε το επιβατικό κοινό. 

 


Κι αυτό συνέβη, επειδή όλα -κατά το στάδιο της ανάθεσης έργου στα 4 ΚΤΕΛ- έγιναν βιαστικά, με πίεση χρόνου και δυσκολία στην εξεύρεση απολύτως αξιόπιστων μεταχειρισμένων λεωφορείων στην Ευρωπαϊκή αγορά, εκείνο το χρονικό διάστημα (φθινόπωρο του 2020, εν μέσω του σοκ της πανδημίας). 

 



Δεν είναι εύκολο εγχείρημα, λόγω της οικονομικής δυσκολίας που υπάρχει, ο κ.Παπαδομιχελάκης όμως είναι αποφασισμένος να βελτιώσει σε όλα, το ΚΤΕΛ Αττικής και παλεύει μέρα-νύχτα γι αυτό.

 


ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver