ΟΣΜΕ Η άσχημη Αλήθεια και το όμορφο Ψέμα για την δήθεν αποχώρηση του Συνδικάτου μας



Bill Katropoylos Τι δεν καταλαβαίνεις ;; 

 

Επειδή θέλουν να σας έχουν στο σκοτάδι και την αμάθεια ,δυο λόγια για την φημολογούμενη «αποχώρηση» του ΣΕΟ από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΟΣΜΕ . 

Λόγω των αντιπροσώπων που έβγαζε το ΣΕΟ πάντα μονοπωλούσαν το ΔΣ και « πάρκαραν» συνδικαλιστές με απαλλαγές χωρίς ποτέ να πατάνε το πόδι τους στα γραφεία . 

Θεωρούσαν τα υπόλοιπα σωματεία που συμμετείχαν στη ΟΣΜΕ υποδεέστερα και τα θυμόντουσαν μόνο κομματικά για τις ψήφους των αντιπροσώπων και την εκλογή τους . 

Σκεφτείτε πριν από τον τωρινό πρόεδρο Αμπλά, ανέκαθεν είχαν πρόεδρο από τα λεωφορεία , όταν έχασαν αυτό το προνόμιο άρχισαν τον πόλεμο . 

Τι κερδίσαμε ως εργαζόμενοι όταν ήταν πρόεδροι στη ΟΣΜΕ από τα λεωφορεία ;;; Μνημόνια , δώρα , περικοπές των μισθών μας . 

Θέλουν λέει να φτιάξουν ομοσπονδία αστικών συγκοινωνιών ;; Στον ΟΑΣΘ τους έχουν αρνηθεί , τα τρόλεϊ έκαναν εκλογές κι έχουν αντιπροσώπευση . Τι θα αλλάξει αν φτιαχτεί λοιπόν ομοσπονδία αστικών μεταφορών ;;; ΤΙΠΟΤΕ . 

Μήπως θα επαναφέρουν τα χαμένα μας χρήματα ( δώρα- άδειες- 25/%); Όχι , θα μπορούσαν να τα έχουν κάνει και δεν τα έκαναν ; Μήπως θα μας βγάλουν από το ενιαίο μισθολόγιο και θα υπογράφουνε ελεύθερες συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις ;;; Όχι , θα μπορούσαν και δεν το έκαναν !!! 

Θα φτιάξουν δηλαδή ένα «έκτρωμα - φάντασμα ομοσπονδία μόνοι τους ( αν στέκει νομικά ) για να έχουν κι άλλοι βολεμένοι απαλλαγή μόνιμα κι εσύ συνάδελφε οδηγέ στο τιμόνι . 

Η ΟΣΜΕ όταν της ζητήθηκε ήταν πάντα δίπλα μας και στην επιθεώρηση εργασίας και στα δικαστήρια και στα πειθαρχικά , αυτοί που ήταν ;;; 

Η ΟΣΜΕ πολλές φορές προσπάθησε να παρέμβει υπέρ των εργαζομενων , όταν ζητήθηκε από την ίδια την εταιρία να γίνουν εκλογές και να έχουμε εκπρόσωπο εργαζομενων στα ΔΣ τις διοίκησης ΟΣΥ . 

Ποιοι δεν ήθελαν ;; μα οι ίδιοι ( Σκουλος- Σιορικης ... ) με διαφορά τεχνάσματα . 

Ποιοι δεν ήθελαν η ΟΣΜΕ να παρέμβει για τη ΣΣΕ υπερ μας ;; Αλήθεια στο ΕΚΑ που κι εκεί υπάρχει εκπροσώπηση έχει γίνει κάτι υπερ μας ;; Εκεί για χρόνια έχουμε γραμματέα και τώρα πρόεδρο και δεν έχει γίνει το παραμικρό , μήπως είναι άλλου το πρόβλημα ;; 

Συνάδελφοι μην τσιμπήσετε στα ψέματα και τις συκοφαντίες εναντίον της ΟΣΜΕ και να γνωρίζετε οτι όπως ορίζει το καταστατικό χρειαζόμαστε ξεχωριστή Γενική συνέλευση για να φύγει κάποιο σωματείο από ΟΣΜΕ ή ΕΚΑ . Όλα τα αλλά είναι παράνομα ... 

Να μην ξεχνάμε ότι προσπάθησαν να ρίξουν το προεδρείο της ΟΣΜΕ για να κατέβουμε στις εκλογές τις ΟΣΜΕ με τούς παλιούς συνέδρους και αφού δεν πέρασε αυτό και δεν κατεβήκαμε στις εκλογές τις ΟΣΜΕ, θέλουν να φύγουμε και να φτιάξουν άλλη ομοσπονδία ...ενώ αν κατεβαίναμε με τούς παλιούς συνέδρους ..όλα θα ήταν μέλι γάλα...

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver