Βαρκελώνη: Η Transdev χρησιμοποιεi αντίστροφη ψυχολογία για τον περιορισμό της εισιτηριοδιαφυγήςΗ Transdev, η γαλλική εταιρεία που έχει αναλάβει τη λειτουργία του Τραμ της Βαρκελώνης δοκιμάζει μία νέα τακτική για τον περιορισμό της εισιτηριοδιαφυγής στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. Αντί για κάποιο μήνυμα που προτρέπει την χρήση εισιτηρίου, αυτή τη φορά χρησιμοποιείται η αντίστροφη ψυχολογία με σύνθημα “Περάστε ελεύθερα”. Στη συνέχεια όμως ενημερώνει ότι η επιβίβαση στο Τραμ χωρίς εισιτήριο επιφέρει πρόστιμο ύψους 100 ευρώ. 

Δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας της COIVD-19, η επιβατική κίνηση του Τραμ της Βαρκελώνης, το οποίο αποτελείται από 2 κύρια δίκτυα και μία ιστορική γραμμή, πλησιάζει τώρα τα επίπεδα του 2019. Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, το 2,12% του συνόλου των ελέγχων εισιτηρίου που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2022 στο δίκτυο Trambaix και το 2,86% στο δίκτυο Trambesòs οδήγησαν σε πρόστιμο. 

Συγκριτικά, το πρώτο εξάμηνο του 2019, το ποσοστό των προστίμων αναλογούσε στο 1,34% των ελέγχων στο δίκτυο Trambaix και 1,90% στο δίκτυο Trambesòs. Η νέα καμπάνια θα διαρκέσει έναν μήνα και θα είναι ορατή στις στάσεις και τους συρμούς του Τραμ, καθώς και το διαδίκτυο. Επιπλέον, η εκστρατεία θα συνοδεύεται από αύξηση των ελέγχων εισιτηρίων και στα δύο δίκτυα.

Πηγή: intelligenttransport.com via athenstransport.com

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver