ΟΑΣΑ «Εκσυχρονισμός» τύπου μητσοτάκη



 

 

 Καθημερινά έρχονται στο φως απίστευτα περιστατικά των «προστατευμένων και φίλων» της τωρινής  κυβέρνησης.

Μετά το λεωφορείο που γέρνει, ένα άλλο διπλό με φυσούνα αυτή τη φορά χάλασε σήμερα το μεσημέρι στη στάση μετά το Γέγο-Σκλαβενίτη με κατεύθυνση προς τα Σπάτα και το άφησαν παρατημένο στη άκρη της λεωφόρου Καραμανλή στην Αρτέμιδα με αποτέλεσμα οι επιβάτες να αποβιβάζονται και να συνωστίζονται στη στάση περιμένοντας να έρθει -όποτε έρθει- το επόμενο. 

Οι καταγγελίες του επιβατικού κοινού για παρόμοιες βλάβες στα λεωφορεία είναι καθημερινές, κυρίως μηχανολογικής φύσης. Υπάρχουν φορές, σύμφωνα με πληροφορίες, που μπλοκάρουν οι αυτοματισμοί, κυρίως στις πόρτες, με αποτέλεσμα τα οχήματα να ακινητοποιούνται και να μεταφέρονται στα αμαξοστάσια ενώ ο κόσμος μάταια περιμένει το επόμενο λεωφορείο της γραμμής.

www.irafina.gr 29 Μαρτίου, 2023 , 6:50 μμ 

 

“Σιγά, σιγά ανέβα… Ώπα! Ώπα! Κάτω!”

 

Την πιο περίεργη εικόνα έχει καταγράψει αναγνώστης του DEBATER με επισκευή λεωφορείων ΚΤΕΛ. Όπως απεικονίζεται στο βίντεο ένα λεωφορείο της γραμμής έμεινε στον δρόμο με τις προσπάθειες των υπαλλήλων των ΚΤΕΛ να το επισκευάσουν. 

 

 

Ο τρόπος όμως που το επισκευάζουν μόνο συνηθισμένος δεν είναι, καθώς όπως βλέπετε και ακούτε, χρησιμοποιούν φορτωτή (JCB) – όπως λέγεται – για να “σηκώσουν” το λεωφορείο και να γίνει η επισκευή του. 

Μάλιστα ο υπάλληλος ακούγεται να δίνει οδηγείς του τύπου “Σιγά, σιγά ανέβα… Ώπα! Ώπα! Κάτω!” και κάπως έτσι βρίσκουν το επιθυμητό ύψος που θέλουν να έχει το όχημα ώστε να το επιδιορθώσουν. 

Αυτές οι εικόνες διεγείρουν ερωτήματα όσων αφορά για την κατάσταση των οχημάτων αυτών που μεταφέρουν αρκετούς επιβάτες και όπως καταγγέλλουν και εργαζόμενοι της ΟΣΥ “τα ΚΤΕΛ δυστυχώς είναι οχήματα που είναι για απόσυρση”.

 

www.debater.grΤετάρτη 29 Μαρτίου 2023, 09:26

 

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver