Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις ....Όπως γνωρίζετε ο ΟΑΣΑ επί κυβερνήσεων μητσοτάκη παρουσιάζει μονίμως «αδυναμίες».

Έχω πολλές φορές πει δημόσια ότι το μεγαλύτερο  πρόβλημα στις αστικές συγκοινωνίες είναι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου μεταφορών και φυσικά  οι «άσχετοι» που τοποθετούνται σε νευραλγικές θέσεις - υπουργεία - οασα- φορείς .

Ο ΟΑΣΑ έβγαλε σε διαβούλευση έναν επικείμενο διαγωνισμό που περιέρχονται κάποιοι όροι .

 Ο ΟΑΣΑ (αυτούς τους όρους που θέτει ) τους έχει εφαρμόσει στους εποπτευόμενους φορείς που έχει ;

«Ο ανάδοχος υποχρεούται να έχει ικανό αριθμό οδηγών για την στελέχωση των βαρδιών, ο οποίος δεν μπορεί να είναι μικρότερος από 2,7 οδηγοί / όχημα.» Τώρα μπορείτε να γελάσετε 😁😁😁😁😁

Με αυτό το μικρό  παράδειγμα - υπάρχουν και άλλα να αναφέρω - θέλω να πω το εξής :

Οι δημόσιοι συγκοινωνιακοί φορείς ΕΠΡΕΠΕ να είναι το μοντέλο και το παράδειγμα για τους ιδιώτες για το πως πρέπει να δουλεύουν σωστά  οι αστικές συγκοινωνίες  και ΟΧΙ το αντίθετο ....

Τελειώνοντας θέλω πω ότι ο διαγωνισμός έτσι όπως είναι ( δεν λέω ότι δεν είναι σωστό το 2,7 οδηγοί / όχημα αλλά γιατί δεν το εφαρμόζουν στον ΟΣΥ ) δεν θα έχει νικητή . 

Και θα πέσουμε πάλι στις αναθέσεις.... ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver