Έρευνα Αξιολόγησης Εργασιακού Περιβάλλοντος



Καλές είναι οι έρευνες αλλά όταν δεν διορθώνεται τίποτα και όλα μένουν ως έχουν τότε ποιος ο λόγος να ασχοληθεί κάποιος . Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΟΣΥ είναι η  ΕΕΣΥΠ - η οποία έχει αποτύχει στο όραμα και στους σκοπούς της .Και το πρόβλημα μεταφέρεται προς τα κάτω .....

Όπως θα έχετε ενημερωθεί, ο Ο.ΣΥ. Α.Ε., μέσω της πρωτοβουλίας της ΕΕΣΥΠ, συμμετέχει στην Έρευνα "Trust Index©" για την Αξιολόγηση του Εργασιακού της Περιβάλλοντος, η οποία διοργανώνεται από τον οργανισμό Great Place to Work®, που ειδικεύεται στην μελέτη του εργασιακού περιβάλλοντος, με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Κάθε εταιρεία η οποία πραγματοποιεί αυτήν την έρευνα, επιθυμεί να κατανοήσει τις απόψεις των εργαζομένων της, και αξιολογείται με βάση τις ειλικρινείς απαντήσεις τους στο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί . Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία αυτής της έρευνας. 

Οι απαντήσεις σας στο ερωτηματολόγιο θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε και να αξιολογήσουμε καλύτερα την εταιρεία σας αναφορικά με το εργασιακό της περιβάλλον και να συμπεράνουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία των πρακτικών και πολιτικών διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθεια της εταιρείας σας για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σας. 

Παρακαλούμε απαντήστε στις ερωτήσεις με ειλικρίνεια. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Καμία εταιρεία δεν είναι τέλεια. Κάθε μία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Οι απαντήσεις σας είναι ανώνυμες και θα τις χειριστούμε με απόλυτη εχεμύθεια. Κανείς στην εταιρεία σας δεν πρόκειται να ξέρει τι απαντήσατε. Η εταιρεία σας δεν έχει πρόσβαση στις ατομικές σας απαντήσεις και το Great Place to Work σε καμία περίπτωση δεν δίνει αποτελέσματα για ομάδες εργαζομένων μικρότερες των 5 ατόμων.

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver