“Μήλον της Έριδος” οι οδηγοί του ΟΑΣΘ



 


Πόλεμος έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ΟΑΣΘ και ιδιωτικών σχολείων «διεκδικώντας» οδηγούς των αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ εφόσον αυτοί βρίσκονται σε προγραμματισμένη εβδομαδιαία ανάπαυση .

Ο ΟΑΣΘ στην προσπάθεια του να γίνει πιο «ελκυστικός» (σύμφωνα με εισηγητική  έκθεση προς τον ΟΑΣΘ)  σε περίπτωση παραχώρησης προγραμματισμένης εβδομαδιαίας ανάπαυσης από οδηγό να πληρώνει το «ημερομίσθιο προσαυξημένο κατά 40% !»

Το πόσο έκτακτες και επείγουσες είναι αυτές οι ανάγκες διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε τι πρόκειται να συμβεί.

Οι λόγοι που έχουμε οδηγηθεί σε αυτή τη κατάσταση είναι γνωστοί . Και φυσικά δεν υπάρχει πρόθεση από την σημερινή κυβέρνηση να επιλύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η ίδια.  Και το χειρότερο είναι ότι το ένα ψέμα φέρνει το άλλο ... και παει περίπατο η ασφαλή μεταφορά επιβατών . Άσχετα τι δηλώνει δημόσια η πολιτική ηγεσία του υπουργειου μεταφορών.

Αλλά σκέφτομαι και κάτι άλλο

Είναι δυνατόν το ελληνικό υπουργείο μεταφορών να επιβάλλει αυστηρές ποινές σε περιπτώσεις που κρίνει ότι είναι αιτία ατυχημάτων ( υπερβολική ταχύτητα - τηλέφωνο κ.α.) και να αφήνει και να συγκαλύπτει την νούμερο ένα αιτία - την κούραση .

Αγωνίζομαι να ξυπνήσω τους ανίκανους και άσχετους Έλληνες πολιτικούς  ότι η μεταφορά επιβατών (και ειδικά η αστική συγκοινωνία) είναι ότι χειρότερο και απαιτητικό από όλες τις απόψεις από το να μεταφέρεις μερικά σουβλάκια και καφέδες .Δεν είναι όλοι οι οδηγοί το ίδιο .....

Δυστυχώς στην πιο κρίσιμη στιγμή των αστικών συγκοινωνιών εκλέξαμε τους πιο ανίκανους πολιτικούς . Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

 

Τις πληροφορίες τις πήρα από το parallaximag.gr και τα λοιπά μερεμέτια είναι δικά μου 



ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver