Συνέντευξη Γ.Γ Συνδικάτου ΟΑΣΑ στο Parapolitika 90.1.



 

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη με πολλές πληροφορίες έδωσε ο Σκούλος στο parapolitika 90.1.

Τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε   ΕΔΩ 

Στο 0:04:00 αναφέρεται στις βάρδιες και ότι κυκλοφορούν σήμερα 850 λεωφορεία .

Αυτό σημαίνει ότι το ακριβοπληρωμένο leasing ( το οποίο στέρησε από τον ΟΣΥ την προμήθεια καινούργιων λεωφορείων πριν μερικά χρόνια ) έχει πιάσει  ΠΑΤΟ .

Ίσως γιαυτό ο Σταικούρας πήγε στο Πεκίνο - να δει αν τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα - γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη για λεωφορεία ....

Το οποίο μεταφράζεται  ότι το υπουργείο μεταφορών στις αστικές συγκοινωνίες βρίσκεται ακόμα σε φάση ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ και η ανανέωση του στόλου αναβάλλεται επ αόριστον ......!

Επειδή  η κατάσταση είναι  τραγική καταλαβαίνεται ότι είναι αδύνατη  η αντικατάσταση των υπεργερασμένων τρόλλεϋ (κλείνουν 25ετία) και ελπίζω γυρίζοντας από το Πεκίνο να ψηφίσει νομοθετική διάταξη για αύξηση του ορίου κυκλοφορίας των λεωφορείων από 25 χρόνια που είναι σήμερα  σε 30 ή και σε 50 χρόνια αν αυτό τον βολεύει!

Νομίζω ξεκαθάρισε το θέμα με τα υπεργερασμένα λεωφορεία τα οποία θα συνεχίσουν για αρκετό καιρό ακόμα να ταλαιπωρούν οδηγούς και επιβάτες .

Ένα άλλο θέμα που αναφέρθηκε στη συνέντευξη είναι το γερασμένο προσωπικό των αστικών συγκοινωνιών .

 Ακούστε τη συνέντευξη από το 0:08:00

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά γιαυτό το θέμα εδώ και πολλά χρόνια και έχει γίνει κατανοητό ότι ο τομέας των αστικών συγκοινωνιών είναι το χειρότερο και πιο απαιτητικό κομμάτι των μεταφορών γενικώς . 

Βλέποντας την καινούργια προκήρυξη του ΟΑΣΘ για οδηγούς - τα πάντα ανατρέπονται .

Χωρίς να έχει κυκλοφορήσει η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ και βασιζόμενος στις πληροφορίες  από το sakisgeorgiadis.blogspot.com - το όποιο είναι αξιόπιστο - αναφέρει ότι «οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από δεκαοκτώ (18) έως εξήντα επτά (67) ετών»

Είμαστε σοβαροί ; 67 χρόνων στην αστική συγκοινωνία;

Πραγματικά σιχάθηκα και μόνο που το διάβασα και δεν θέλω να το αναλύσω περαιτέρω  ...

Το συμπέρασμα είναι ότι η κυβέρνηση μητσοτάκη με τις επιλογές που έκανε όλα αυτά τα χρόνια  στην αστική συγκοινωνία απέτυχε παταγωδώς και μπορεί να νοιώθει δικαιωμένη διότι  επί των ημερών της - αύξησε τα όρια ηλικίας σε στόλο και προσωπικό χωρίς να μπορέσει να αυξήσει το παρεχόμενο συγκοινωνιακό έργο!

 

 



ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver