Τα νέα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.




 

Η δεσμίδα των 10+1 εισιτηρίων μπήκε στη ζωή όσων χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από την Πρωτοχρονιά. Για κάθε 10 εισιτήρια, οι πολίτες παίρνουν κι ένα δώρο και αυτό σημαίνει έκπτωση περίπου 9% στη συνολική τιμή του πακέτου.

Σε δεσμίδες των 11 πωλούνται τόσο τα ενιαία εισιτήρια των 1,40€ (ολόκληρο) όσο και τα μειωμένα των €0,70 (μειωμένο) και αλλά τα εισιτήρια μίας διαδρομής (με λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ) αξίας €1,20 (ολόκληρο) και €0,60 (μειωμένο).

Τα νέα εισιτήρια γράφουν σε εμφανές σημείο τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, με κόκκινα γράμμα, ότι αποτελούν εισιτήρια δεσμίδας 11 τεμαχίων, παρέχονται με έκπτωση 9%, καθώς και την συνολική αξία του πακέτου.

Δεν πωλούνται μεμονωμένα αλλά σε ειδική πλαστική συσκευασία, στην οποία ετικέτα που αναγράφει την αξία της δεσμίδας των εισιτηρίων, την ένδειξη «Δεσμίδα 11 εισιτηρίων – Πωλείται συσκευασμένη», αλλά καθώς και τον αύξοντα αριθμό του πακέτου.

Το πακέτο των εισιτηρίων με έκπτωση δεν πωλούνται στα περίπτερα αλλά μόνο στα εκδοτήρια λεωφορείων, τρόλεϊ, Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ  http://www.newsit.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver