Όλη η κοινωνία ξεσηκώνεται με απεργιακές κοινητοποιήσεις.ΣΕ μπαράζ κινητοποιήσεων προχωρά πλήθος επαγγελματικών κλάδων το διήμερο Πέμπτης - Παρασκευής.

«Αρρυθμίες» στα νοσοκομεία και τον ΕΟΠΥΥ προκαλούν οι κινητοποιήσεις γιατρών και εργαζομένων, καθώς οι ομοσπονδίες εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) προχωρούν αύριο Πέμπτη σε πανυγειονομική 24ωρη απεργία.
Σε 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση εργασίας προχωρούν αύριο και την Παρασκευή και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, όπως ανακοίνωσε η ένωση του κλάδου (ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ).

Σε στήριξη των κινητοποιήσεων των γιατρών, η ΑΔΕΔΥ προχωρά αύριο Πέμπτη σε 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας.

Στην προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας αύριο προχώρησε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς των μέσων μαζικής μεταφοράς.  Σε 48ωρη απεργία προχωρούν αύριο και την Παρασκευή οι ναυτεργάτες αλλά και οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και προαστιακό.

Τα ΜΜΜ
Κανονικά θα ξεκινήσουν σήμερα Τετάρτη τα αστικά λεωφορεία, αφού οι οδηγοί αποφάσισαν να λύσουν το χειρόφρενο και να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Περισσότεροι από 4.000 οδηγοί στη γενική συνέλευση των εργαζομένων, η οποία διήρκεσε έως αργά το βράδυ.
Την Πέμπτη θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία και θα πραγματοποιήσουν εκ νέου γενική συνέλευση στις 14 Φεβρουαρίου.
 http://www.express.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver