Κασιδιάρης: «Γ..ω» τη Νέα Δημοκρατία! - Απίστευτο επεισόδιο στην Βουλή




Απίστευτο επεισόδιο στην Βουλή - Κασιδιάρης: «Γ..ω» τη Νέα Δημοκρατία!

Κάθε έλεγχος χάθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής όταν μετά από καυγά του Θανάση Νάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέληξε… «Γ…ω τη Νέα Δημοκρατία»!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Α. Γεωργιάδης από την έδρα της Βουλής ανέφερε ότι ο Η. Κασιδιάρης αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ όταν έμαθε ότι θα παραβρίσκεται σε αυτό και ο ίδιος.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντέδρασε οργισμένα: «τι είναι αυτά που λές! Είσαι τρελός;» για να λάβει απάντηση: «Εγώ είμαι τρελός; Επικοινωνείς με το περιβάλλον;».

Μετά την άρνηση του προέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Νάκου, στο αίτημα Κασιδιάρη να τοποθετηθεί «επί προσωπικού» τον λόγο έλαβε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου η οποία εισήλθε στην αίθουσα φωνάζοντας.

«Η κυρία με το παλτό τι θέλει τώρα;» της ανέφερε ο κ. Νάκος.
«Τι σημαίνει η κυρία με το παλτό; Είναι απαράδεκτη και υποτιμητική έκφραση. Θα το λέγατε αυτό σε έναν άνδρα; Δεν ξέρετε το όνομα μου; Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Νάκος ζήτησε συγνώμη παραδεχόμενος ότι δεν γνωρίζει ακόμη τα ονόματα όλων των βουλευτών.
Την ευκαιρία δεν άφησε να πάει χαμένη ο κ. Κασιδιάρης αναφωνώντας «στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο... ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά»!

Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σχολιάζοντας τη συμπεριφορά Κασιδιάρη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να βγει εντελώς εκτός ελέγχου να πει «Γ..ώ την Νέα Δημοκρατία»…
 http://www.imerisia.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver