Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ. Δελτίο τύπου.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1707
Αθήνα 25 Απριλίου 2013 

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ καταγγέλλει στον Ελληνικό Λαό την απάνθρωπη στάση των ασφαλιστικών οργανισμών που ενώ είχαν στα χέρια τους τρεις εγκυκλίους του Υπουργείου Εργασίας για να συμπληρώσουν τις τυχών ελλείψεις από την απογραφή που είχαν κάνει οι συνταξιούχοι, όχι μόνον δεν έπραξαν το καθήκον τους, αλλά ενημέρωσαν από το Ταμείο Συντάξεων Προσωπικού ΗΣΑΠ ότι 282 συνάδελφοι συνταξιούχοι, μέλη του Σωματείου μας δεν είχαν απογραφεί. 

Έτσι με τις ενέργειές τους αυτές εξέθεσαν και τον Υπουργό Εργασίας ο οποίος δήλωσε στις 23 Μαρτίου 2013 ότι από τον Απρίλιο διακόπτεται η συνταξιοδότηση 335.557 συνταξιούχων. 

Το Σωματείο μας πληροφορήθηκε το γεγονός αυτό στις 30 Μαρτίου 2013, αμέσως φρόντισε και συμπλήρωσε τα στοιχεία που έλειπαν σύμφωνα με το αρμόδιο γραφείο, σε 200 και πλέον συναδέλφους μας μέχρι τις 10 Απριλίου, ενέργεια που έπρεπε να είχε κάνει η αρμόδια προϊσταμένη του Ταμείου κα. Αθανασία Μπέλμπα. Παράλληλα δε, προχώρησε στις ενέργειες που έπρεπε, για να μην μείνουν χωρίς σύνταξη και μάλιστα μέρες του Πάσχα οι συνάδελφοί μας. 

Είχαμε συνεργασία με την Υποδιοικητή του ΙΚΑ κα. Βασιλική Τριανταφυλλίδη και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της πολιτείας, καταγγείλαμε με δελτίο τύπου την αδιαφορία των προϊσταμένων των ασφαλιστικών οργανισμών, καταθέσαμε ασφαλιστικά μέτρα, προσφύγαμε στη δικαιοσύνη και έτσι πετύχαμε την αναστολή της εκτέλεσης των 282 συναδέλφων μας αλλά και όλων των άλλων συνταξιούχων που οι αρμόδιοι φορείς είχαν πάρει απόφαση με συνοπτικές διαδικασίες να εκτελέσουν. 

Κύριοι της Κυβέρνησης, μην προσπαθείτε να μας εξοντώσετε, το προσδόκιμο όριο ζωής το καθορίζει ο θεός και όχι τα διάφορα ανθρωπάκια, ντόπια και ξένα. Αρκετά πληρώσαμε με την κρίση που εσείς οι ίδιοι οι πολιτικοί δημιουργήσατε, δεν αντέχουμε άλλα μέτρα, μην παίζετε με τα νεύρα μας γιατί θα μας έχετε απέναντί σας αφού έτσι και αλλιώς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μας τα πήρατε όλα.
Με εντολή Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  Ο Γεν. Γραμματέας  Ευθύμιος Ρουσιάς  Νικόλαος Μητροκώτσας

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver