Ωρα ΜΗΔΕΝ για το ΠΑΣΟΚ



Μπροστά στη μεγάλη απόφαση για νέο ξεκίνημα ο Βενιζέλος Στενοί συνεργάτες του εισηγούνται να βάλει «λουκέτο» στο ΠΑΣΟΚ - Τα έχει πάρει με τη στάση του Παπανδρέου - Όχι «κερατάς και δαρμένος».

Στην ώρα μηδέν βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι λίγα τα στελέχη που έχουν ζήσει όλη τη διαδρομή του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας, τα οποία υποστηρίζουν ότι, μετά τον κεραυνό οργίου που γινόταν στα οικονομικά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη σφραγίδα «τέλος».

Δεν μπορεί πια να σταθεί, να πείσει για τίποτε. Αρκετοί από τους συνεργάτες του Βενιζέλου είναι πεπεισμένοι ότι πρέπει να προχωρήσει στη μεγάλη απόφαση για ένα νέο ξεκίνημα. Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ορισμένοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια δίπλα του είχαν εισηγηθεί, μετά την εκλογή του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτη του 2012, να προχωρήσει στη μεγάλη κίνηση. Να ανακοινώσει ότι ο ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του και κάνουμε νέα αρχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τρεις φορές στο διάστημα από τότε που ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συνεργάτες του ξαναέβαλαν στο τραπέζι την πρόταση για τη δημιουργία νέου κόμματος. Τώρα όμως όλα δείχνουν ότι τον κ. Βενιζέλος όχι μόνο τον απασχολεί αυτή η πρόταση, αλλά και τη σκέπτεται πολύ σοβαρά. Πολύ περισσότερο με τη στάση του Παπανδρέου.
Έχει κυριολεκτικά εξοργισθεί. «Δεν κάνει τίποτε, δεν βάζει πλάτη, με τη λίστα Λαγκάρντ σηκώνεται και φεύγει», λέει σε συνεργάτες του και φθάνει στο σημείο να τονίζει: «Ε, όχι κερατάς και δαρμένος»! Η ζημιά που έχει υποστεί το ΠΑΣΟΚ στα μάτια όλων των Ελλήνων, αλλά και στο εξωτερικό, με την τρύπα των 100 εκατομμυρίων είναι τεράστια.
Και όπως λένε στην Ιπποκράτους, άλλο η σπατάλη και άλλο η διασπάθιση. Αυτήν τη στιγμή, πάντως, είναι αδιευκρίνιστες οι προθέσεις του Βενιζέλου και προς τα πού θα κλείνει η τελική του απόφαση.
Όσο όμως καθυστερεί, η ζημιά θα μεγαλώνει. Ίσως να περιμένει την υποβολή του πορίσματος από τις 6 ελεγκτικές εταιρείες, πριν καταλήξει σε απόφαση για τη μορφή της επόμενης μέρας.
http://www.paron.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver