Τραγέλαφος Κυριάκου Μητσοτάκη: «Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια»



Τραγέλαφος Κυριάκου Μητσοτάκη: «Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια»
Το εγχώριο πολιτικό υπηρετικό προσωπικό των διεθνών τοκογλύφων διακατέχεται εξίσου τόσο από αναισθησία όσο και από υποκρισία. Έχουν παραχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία, έχουν ξεπουλήσει τη Δημόσια Περιουσία, έχουν ξεζουμίσει τον Ελληνικό Λαό και συν τοις άλλοις παίζουν με τον πόνο του. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δίνοντας μία συνέντευξη στο διεθνές πρακτορείο Bloomberg είπε, μεταξύ άλλων, ότι έχει χάσει τον ύπνο(!) του τα βράδια λόγω των μέτρων που παίρνει. Για την ακρίβεια ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι "Δεν κοιμάμαι καλά την νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι. Δεν είναι εύκολο, ακόμη και από συναισθηματικής απόψεως. Αν πρέπει ωστόσο να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον είναι να κάνω την καλύτερη επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του. Αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του". Ενημερώνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αν αυτός δεν κοιμάται καλά τα βράδια (το ενδεχόμενο να έφαγε πολύ για το βράδυ δεν το σκέφτεται;) τότε εκείνοι που απολύονται τι να πουν;
Ο Μητσοτάκης μεγάλωσε μέσα στα πούπουλα, δεν γνώρισε τη φτώχεια, δεν είχε ουδέποτε την αγωνία για την επαγγελματική του αποκατάσταση, καθώς το γεγονός ότι προέρχεται από ισχυρό πολιτικό «τζάκι» ήταν το διαβατήριο για την ένταξη  του στην εγχώρια πολιτική σκηνή. Τι μπορεί, επομένως, να καταλάβει από τον πόνο, την αγωνία και την ανάγκη για το μεροκάματο των απλών Ελλήνων ο καλομαθημένος Κυριάκος; Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον ΑΣΕΠ, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να επεκταθεί με κάποιο τρόπο και στον τομέα της πολιτικής. Να αποδεικνύει ο οποιοσδήποτε επιθυμεί να πολιτευτεί την ικανότητα του γι’ αυτόν τον τομέα. Δηλαδή, την ηθική ακεραιότητα, τον άψογο χαρακτήρα του, την ανιδιοτέλεια του, να μην είναι αλκοολικός και ναρκομανής, να μην είναι αστράτευτος και φυσικά να ξεκινά από την ίδια βάση με όλους τους άλλους. Όχι επειδή ο ένας έχει μπαμπά και αδερφή πολιτικό να προτιμάται λόγω συγγενικού πλεονεκτήματος… Θα συμφωνήσουμε, επίσης, ότι όποιος δεν κάνει καλά την εργασία του πρέπει να απολύεται.
Το μέτρο αυτό, όμως, πρέπει να ξεκινήσει πρώτα απ΄ όλα απ’ τους ίδιους τους πολιτικούς! Όποιος από αυτούς ψεύδεται ασύστολα ή απλώς είναι ανίκανος να εφαρμόσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες, να απολύεται από την υπουργική ή βουλευτική του ιδιότητα και να απαγορεύεται να ξανασχοληθεί με την πολιτική. Αν αυτό ίσχυε, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα σήμερα, καθώς θα είχαμε απαλλαγεί διά παντός από διάφορες πολιτικές βδέλλες που ταλαιπωρούν την Πατρίδα και το Λαό δεκαετίες τώρα. Από και πέρα για να επανέλθουμε στα των δηλώσεων Μητσοτάκη, με απλά λόγια ο τύπος αυτός είναι προκλητικός και ανάλγητος. Δεν του καίγεται καρφάκι για την ζωή, την επιβίωση και την εργασία των άλλων. Συνεπής στην έννοια του φιλελευθερισμού ο Μητσοτάκης νοιάζεται μόνο για το τομάρι του, τα δικά του συντηρητικά συμφέροντα και την προσωπική πολιτική ανέλιξη. Ας καταλάβει ότι με τέτοιου είδους δηλώσεις προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση όλων εκείνων των Ελλήνων που δεν έχουν ούτε «μπάρμπα στην Κορώνη» ούτε μπαμπά στα Χανιά. Αν νιώθει άσχημα απλώς ας παραιτηθεί. Αλλιώς ας το βουλώσει, γιατί ότι κάνει γίνεται απολύτως συνειδητά δίχως την παραμικρή τύψη.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver