Η Χρυσή Αυγή στο Αμαξοστάσιο του Βοτανικού - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Σε συνέχεια των επαφών με τους εργαζόμενους στις Συγκοινωνίες, σήμερα κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο μαζί με συναγωνιστές της "Πατριωτικής Αφύπνισης ΟΣΥ" επισκέφθηκαν το αμαξοστάσιο του Βοτανικού.

Στις συναντήσεις που έγιναν με επιτελείς κι εργαζόμενους, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τόσο στο αμαξοστάσιο, όσο και στην οδική καθημερινότητα, όπου εκτός των προβλημάτων μιας πόλης που τυρρανιέται απο το χάος του κυκλοφοριακού.

Επιπλέον, για να βγαίνουν καθημερινά τα λεωφορεία στους δρόμους καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους τεχνίτες που στερούνται προμήθειες αξιόπιστων ανταλλακτικών. Τέλος, οι οδηγοί καλούνται μόνοι τους να επιβάλλουν την τάξη στο δρόμο απέναντι σε επικίνδυνους και προκλητικούς λαθρομετανάστες που δεν πληρώνουν εισιτήρια.

Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, στην σύντομη ομιλία τους στους συγκεντρωμένους εργαζόμενους, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, τόσο με τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο όσο και με τις δράσεις της στους χώρους δουλειάς. «Η ασφάλεια των πολιτών και οι τακτικές συγκοινωνίες για μας είναι αδιαπραγμάτευτα! Πρέπει να πιέσουμε όλοι, ώστε άνεργοι και πολύτεκνοι να έχουν μειωμένο ή και καθόλου εισιτήριο.

Όσο για κάποια παρατράγουδα που ακούστηκαν, εκβιασμοί και πιέσεις εκ των άνωθεν «για πολιτικούς λόγους» στα περιορισμένα - και θέλουμε να πιστεύουμε εντελώς τυχαία περιστατικά - που έχουν παρατηρηθεί, στο μέλλον θα εκλείψουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Χρυσή Αυγή στο αμαξοστάσιο Βοτανικούhttp://www.xryshaygh.com
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver