Αεροσυνοδοί και οδηγοί λεωφορείων στην δίωξη του εγκλήματος!




Αν είναι αληθινά τα στοιχεία, τότε ξεφεύγουν τα όρια του τραγελαφικού και δείχνουν ότι ακόμη και οι σοβαρές μεταρρυθμίσεις γίνονται στο πόδι. Ο λόγος για την κινητικότητα στο δημόσιο τομέα, ένας θεσμός που θα έπρεπε να ισχύει εδώ και χρόνια ώστε να καλύπτονται τα κενά σε ορισμένους τομείς, από άλλους που εμφανίζονται υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι.
Σύμφωνα λοιπόν με πηγές μέσα από την Ελληνική Αστυνομία, τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται για να πιάσουν δουλειά σε διοικητικές θέσεις εργαζόμενοι από άλλους φορείς που «ελαφραίνουν» με το πρόγραμμα της κινητικότητας. Όμως, μεταξύ αυτών εμφανίζονται αεροσυνοδοί, σταθμάρχες του ΟΣΕ, γκρουπιέρηδες από το καζίνο Πάρνηθας και εργαζόμενοι στα διόδια ή οδηγοί στα λεωφορεία.
Πηγαίνουν οι άνθρωποι να αναλάβουν θέσεις αλλά είναι παντελώς άσχετοι με το… σπορ και θα χρειαστούν μήνες για να εκπαιδευτούν σε μια σειρά από εργασίες που θα κάνουν. Το αστείο δεν είναι ότι οι αεροσυνοδοί πάνε να πιάσουν δουλειά ως.. γραμματείς στην ΕΛ.ΑΣ. Άλλωστε, μπορεί να γίνουν πιο όμορφες και πιο προσιτές οι υπηρεσίες της Αστυνομίας. Ούτε ότι οι γκρουπιέρηδες από το «άσος βαλέ» και «κέντα φλος» θα πρέπει να διεκπεραιώνουν διάφορες υποθέσεις των πολιτών.
Το δραματικό είναι ότι την ίδια στιγμή σχεδιάζεται η απομάκρυνση 500 υπαλλήλων της Αστυνομίας με μακρά πείρα σε θέματα που χειρίζεται η υπηρεσία τους. Να φύγουν δηλαδή οι έμπειροι πολιτικοί υπάλληλοι και να έρθουν οι αεροσυνοδοί και οι οδηγοί λεωφορείων που δεν έχουν καμιά εμπειρία και προϋπηρεσία.
Βρέθηκε μάλιστα σταθμάρχης του ΟΣΕ να ζητά να μεταταγεί στο… διπλανό αστυνομικό τμήμα, γιατί έτσι τον βόλευε καλύτερα.
Και μ’ αυτές τις τραγελαφικές καταστάσεις ακυρώνεται μια σημαντική προσπάθεια που γίνεται μέσω της κινητικότητας.
Η Ελλάδα χρειάζεται έναν αποτελεσματικό δημόσιο τομέα που δεν θα επιβαρύνει αλλά θα βοηθά τον Έλληνα πολίτη. Αν για λόγους προχειρότητας κάποιοι αντί να φτιάξουν, γκρεμίσουν τότε καλύτερα να αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν.
Η κινητικότητα χρειάζεται έναν σωστό σχεδιασμό κι όχι να μαζεύουμε υπαλλήλους και «μπουλούκι» να τους φορτώνουμε σε κάποια υπηρεσία που έχει ανάγκες. Τότε να κάνουμε τους εκπαιδευτικούς νοσηλευτές, τους σκουπιδιάρηδες δασκάλους και τους αστυνομικούς να τους μετατάξουμε στα ταμεία να κολλάνε ένσημα.
Χρειάζεται λίγη σοβαρότητα.
 http://www.antinews.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver