Ελλάς Ελλήνων… ελεγκτών!Όπως και στα λαχεία που ο ένας στους δύο κερδίζει , έτσι και στη ζωή μας ο ένας ελέγχει τον άλλο.

Όταν η χώρα δεν έχει δομές και είναι διαλυμένη ,όλα μας φταίνε και ψάχνουμε να βρούμε το φταίχτη μέσω των ξαφνικών ελέγχων.

Έτσι το εισιτήριο που δεν πληρώνει κάποιος φαντάζει ως κολοσσιαία κλοπή ανώτερη και απ’ αυτές των μιζαδόρων λαμογιών με τα λευκά κολάρα. Εκεί μας κατάντησαν. Να φαγωθούμε μεταξύ μας.

Έλεγχοι της εφορίας, του ΣΔΟΕ, του υγειονομικού, της πολεοδομίας, της αστυνομίας, της δημοτικής αστυνομίας, των ελεγκτών εισιτηρίων, του ΙΚΑ, των δημοτικών υπηρεσιών, της ΔΕΠΑ, της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, του ΕΦΕΤ, των θηροφυλάκων, των αγροφυλάκων, της πυροσβεστικής, των ελεγκτών ιατρών, του ΕΟΦ και χιλιάδες άλλοι έλεγχοι διαφόρων ανευθυνο-υπεύθυνων και θα περίμενε κανείς να δουλεύουν όλα ρολόι και όμως πατώσαμε, φτωχύναμε και εξαθλιωθήκαμε.

Και γεμίσαμε φοροφυγάδες, ελλείμματα, επίορκους, μιζαδόρους, αναπήρους μαϊμούδες, πλαστά πτυχία, άχρηστα φάρμακα, επικίνδυνα τρόφιμα, αυθαίρετα, εγκληματικότητα, ναρκωτικά, δολοφονίες και ένα σωρό ωραία πράματα.

Κάθε μέρα η Ελλάδα μαζεύει πτώματα. Και μείς το χαβά μας. Έλεγχοι παντού και τα μυαλά στα κάγκελα!

Αναγνώστης

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver