Ήμουν κι εγώ στο τρόλεϊ




Σα να έχω καιρό να γράψω κάτι ε; Κάτι η ζέστη που (όπως σας έχω πολλές φορές) με εξοντώνει, κάτι το ότι λείπετε σε διακοπές, κάτι η όχι και τόσο σπουδαία επικαιρότητα, συνέβαλλαν στην αγρανάπαυση του «Νίντζα των αποκαλύψεων».

Σιγά-σιγά όμως τώρα πρέπει να μπούμε όλοι σε κανονικούς ρυθμούς (όχι, δεν είμαι από αυτούς που εύχονται από τώρα «καλό χειμώνα»), έστω κι αν δεν άλλαξε προς το καλύτερο η θερμοκρασία.

Το περιστατικό που σημάδεψε τις μέρες που πέρασαν, ήταν ο θάνατος του πιτσιρικά που πήδηξε από το τρόλεϊ. Πραγματικά άδικος και «τσάμπα» θάνατος. Τώρα, για το ποιος φταίει σ’αυτή την υπόθεση, θα σας πω κάτι που θα σας συνταράξει: ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΟΛΕΪ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.

Η ευκολία με την οποία όλοι κατέληξαν σε συμπεράσματα σα να ήταν μπροστά στο συμβάν, πρόλαβαν να στήσουν το ελεγκτή στον τοίχο και να μιλήσουν για ξεκάθαρη δολοφονία εξαιτίας 1,40 ευρώ, είναι ενδεικτική του πόσο αγράμματος και ηλίθιος λαός είμαστε. Αφήστε ρε φωστήρες να μιλήσουν οι ειδικοί πρώτα. Γιατί να έχουμε άποψη για όλα;


Πηγή : drseeng
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver