Τζαμπατζής» ο νεαρός που σκοτώθηκε, πηδώντας από το τρόλεϊ



Λένα Διβάνη: «Τζαμπατζής» ο νεαρός που σκοτώθηκε, πηδώντας από το τρόλεϊ

«Θύελλα» στα social media έπειτα απ' όσα έγραψε η συγγραφέας στο Twitter και το Facebook

Ένα σχόλιο της συγγραφέως Λένας Διβάνη ήταν αρκετό για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Η συγγραφέας έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook, αλλά και στο Twitter: «Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό».

Κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν για το ό,τι η Διβάνη αποκάλεσε ένα νεκρό παιδί “τζαμπατζή”, άλλοι εξεπλάγησαν με τη δημόσια στάση ενός πνευματικού ανθρώπου κι άλλοι έσπευσαν να την κάνουν unfriend.

“Kυρία Διβάνη, χωρίς να υποστηρίζω τους τζαμπατζήδες και τη μη πληρωμη εισιτηρίων, θεωρείτε ότι το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός είναι ιδανικό για συζήτηση περί τζαμπατζήδων??? Σοκάρομαι και λυπάμαι για την κρίση σας” της σχολίασε κάποιος διαδικτυακός της “φίλος”.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, η δημοφιλής, κοντοκουρεμένη 58χρονη συγγραφέας είναι γνωστή για τα προοδευτικά γραπτά της και για τις φιλελεύθερες δημόσιες θέσεις της. Από τη δεκαετία του ’90 που έκανε την εμφάνισή της στα ελληνικά γράμματα ξεχώρισε για ένα ιδιότυπο στιλ, βιωματική γραφή και χιουμοριστικά κείμενα που είχαν να κάνουν με δικές της εμπειρίες.

Άλλοτε γνωστή ως συγγραφέας αυτοβιογραφικών κειμένων, άλλοτε για τα δημοσιογραφικά της δημοσιεύματα κατάφερε να κερδίσει ένα μέρος αναγνωστών που ταυτίστηκε με τις ιστορίες της κατά τα άλλα καθηγήτριας της Νομικής Αθηνών.

Μέχρι που ήρθε το σχόλιο της στο Facebook για να δημιουργήσει απρόσμενους εχθρούς. Η ίδια, πάντως, πριν από λίγα λεπτά έσπευσε να σχολιάσει τον ντόρο που επακολούθησε με το ακόλουθο Facebook status: «Ειναι απίστευτο ότι μια φραση που στην ουσία έλεγε ότι το τραγικό αυτο ατύχημα δεν σημαινει ότι το επάγγελμα του ελεγκτή (που υπαρχει σε ολο τον κοσμο χωρις εξαιρεση) ειναι ρουφιανια, κατεληξε σ' αυτο το παραλήρημα μισους. Λυπάμαι πολύ».
http://stotefteri.blogspot.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver