Τις παραιτήσεις του Δ.Σ του ΟΑΣΑ ζήτησε ο Χρυσοχοΐδης



«Την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΑ κ. Α. Δελούκα καθώς και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ζήτησε σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη διαπίστωση αδυναμιών και καθυστερήσεων στην αντιμετώπιση προβλημάτων και εκκρεμοτήτων του Οργανισμού που δυσχεραίνουν σημαντικά την αποτελεσματική του λειτουργία», ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Υποδομών.
Τις παραιτήσεις του Δ.Σ του ΟΑΣΑ ζήτησε ο Χρυσοχοΐδης
 Συμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ζήτησε τις παραιτήσεις του Δ.Σ επειδή δεν υπήρξε συμβασιοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των υπουργείων που εμπλέκονται σε διάφορα μειωμένα εισιτήρια (μαθητές, φοιτητές, ένστολοι, κ.α). Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν χρήματα, σε μια περίοδο μάλιστα, που το υπουργείο Υποδομών προσπαθεί να μην προχωρήσει σε αύξηση των εισιτηρίων.

Τα ποσά που χάθηκαν αντιστοιχούν χρήματα τριών χρόνων. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα ποσά της τριετίας 2011-2013. Απ΄ότι φαίνεται τα χρήματα των υπουργείων για τις συγκοινωνίες δεν δεσμεύθηκαν στους προϋπολογισμούς τους, με την ζημιά να βαραίνει το υπουργείο Υποδομών. Επιπλέον, ο Μ. Χρυσοχοίδης πληροφορήθηκε πως χθες το πρωί, στο σταθμό Αιγάλεω είχε δημιουργηθεί ουρά πολιτών για να αγοράσουν μηνιαίες κάρτες, ωστόσο οι υπάλληλοι της ΣΤΑΣΥ δεν είχαν κάρτες προς πώληση.

Ποιούς «αποκεφάλισε» ο Χρυσοχοίδης Το διοικητικό συμβούλιο που «αποκεφάλισε» ο Χρυσοχοίδης σήμερα, είχε τοποθετηθεί από τον πρώην υπουργό Υποδομών και Ανάπτυξης, κ. Κωστή Χατζηδάκη τον Νοέμβριο του 2012.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ήταν ο κ. Αλέξανδρος Δελούκας (πολιτικός μηχανικός PhD), ενώ μέλη οι κκ. Σπυρίδων Βρεττός (δρ μηχανικός Η/Υ), Δημήτριος Παπαδάκης (χημικός μηχανικός), Παναγιώτης Παπαδάκος (πολιτικός μηχανικός - συγκοινωνιολόγος), Νικόλαος Τσιλίφης (ιατρός), Κωνσταντίνος Στρατικόπουλος (ασφαλιστικός σύμβουλος ) και Ιωάννης Αλεξανδράκης (υπάλληλος ΟΑΣΑ, ως εκπρόσωπος εργαζομένων).

Πηγή: www.lifo.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver