Εξαρθρώθηκε σπείρα που πωλούσε πλαστά εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών στην Αθήνα



Στην εξάρθρωση σπείρας που εκτύπωνε και διακινούσε πλαστά εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών και στη σύλληψη τεσσάρων Γεωργιανών στην οδό Ζήνωνος, στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η Αστυνομία.
Εξαρθρώθηκε σπείρα που πωλούσε πλαστά εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών στην Αθήνα
Σε βάρος των αλλοδαπών ηλικίας 37, 53, 47 και 58 ετών που εκτιμάται ότι «έριχναν» καθημερινά στην αγορά περί τα 1.000 πλαστά εισιτήρια, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Μετά από σχετικές καταγγελίες του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) για διακίνηση πλαστών εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων συγκρότησε ειδικές ομάδες αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Έτσι εντοπίστηκαν ο 37χρονος και ο 53χρονος να προβαίνουν σε ύποπτες συναλλαγές με ομοεθνείς τους. Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν τη στιγμή που πωλούσαν πλαστά εισιτήρια στους άλλους δύο συλληφθέντες ομοεθνείς τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 362 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας εκτυπωτής και τρία κινητά τηλέφωνα.

Από την πλευρά του το υπουργείο Μεταφορών συστήνει στους πολίτες να προμηθεύονται εισιτήρια από τα σημεία πώλησης του ΟΑΣΑ.
http://www.tanea.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver