ΣΤΑΣΥ: Ο πολίτης χτύπησε με κουτουλιά τον ελεγκτή μας




Σε διάψευση του ξυλοδαρμού πολίτη από ελεγκτή στο Μετρό, προχώρησε η ΣΤΑ.ΣΥ. Σημειώνει ότι ο πολίτης τραυμάτισε τον ελεγκτή και επικαλείται μαρτυρίες εργαζομένων

Διαψεύδει η ΣΤΑ. ΣΥ. Α.Ε. τον ξυλοδαρμό πολίτη από υπαλλήλους του Μετρό και με επιστολή της στην "Εφημερίδα των Συντακτών", σημειώνει ότι το περιστατικό δεν έγινε, όπως περιγράφεται στο δημοσίευμα.
Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα, την Τρίτη στις 22 Οκτωβρίου οι ελεγκτές συμπεριφέρθηκαν απαξιωτικά και υβριστικά στην κα Φωτεινή Μερκούρη, αμφισβητώντας ότι επικύρωσε το εισιτήριο της. Το περιστατικό έλαβε χώρα στον σταθμό της Αττικής.
Ο έντονος διάλογος οδήγησε στο ξέσπασμα της γυναίκας, η οποία κάλεσε μέσα σε κλάματα το σύζυγο της τηλεφωνικά. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρατζάκης όταν ζήτησε το λόγο από τους ελεγκτές για τη συμπεριφορά τους, τον άρπαξαν από τα χέρια και με μια κίνηση τον χτύπησαν στο κεφάλι, όπως κατήγγειλε ο ίδιος. Μάλιστα, κατήγγειλε ότι ο ελεγκτής τον απείλησε κρατώντας χαρτοκόπτη.
Σύμφωνα με τη ΣΤΑ. ΣΥ. τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Στην επιστολή της σημειώνει ότι όταν διαπιστώθηκε ότι η εκτύπωση του χρόνου επικύρωσης του εισιτηρίου ήταν δυσανάγνωστη, δεν ζητήθηκε από τη Φωτεινή Μερκούρη να επικυρώσει νέο εισιτήριο, αλλά της έγινε απλή σύσταση να ελέγχει την ορθή επικύρωση του, διαψεύδοντας ότι της ζητήθηκε να ακυρώσει νέο εισιτήριο.
Η ΣΤΑ. ΣΥ. υποστηρίζει, ότι η κα Μερκούρη δεν βρέθηκε ποτέ σε κρίση πανικού, κάτι που επιβεβαιώνεται από το οπτικό υλικό που έχει κατατεθεί στην αστυνομία.

Στην επιστολή που υπογράφει το Γραφείο Τύπου της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. σημειώνεται ακόμα ότι ο σύζυγος της Φ. Μερκούρη, Γιώργος Μαυρατζάκης, εισέβαλε στον κλειστό χώρο στον οποίο βρισκόταν ο ελεγκτής, τον χτύπησε με κουτουλιά στο στόμα και του προκάλεσε κάταγμα σε δάχτυλο του χεριού, κάτι που όπως υποστηρίζει αποδεικνύεται από τις εκδορές στο μέτωπο του κ. Μαυρατζάκη.

Επίσης, η ΣΤΑ. ΣΥ. διαψεύδει τη μαρτυρία του κ. Μαυρατζάκη ότι ήρθαν από πίσω του 5 άτομα και τον χτύπαγαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα και ότι ο ελεγκτής τον απείλησε με χαρτοκόπτη, τονίζοντας ότι το περιστατικό δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν από τους εργαζόμενους που ήταν παρόντες, ούτε από τον ειδικό φρουρό, που παρενέβη και κάλεσε την αστυνομία.

 http://news247.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver