Ενωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, (μαζι τα φαγανε).



Είναι γνωστό πως για 10 περίπου ημέρες ορκωτοί λογιστές ξεσκόνισαν το ταμείο της Ένωσης εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHHmiR1Zp91G7aEVNVEBiocop7F9RMgjqoh5h3ruG5FxcHHICL9kPFq3NFCOd63gOLudXaQ7sgnw5lBmSc2ltOe3DikwvFVEPD90iyHE0lOX7MNaFPmHzCopA6b9R_2ImcinJ4bLnQ6Aw/s400/Microsoft+PowerPoint+-+%5B%CE%9D%CE%AD%CE%BF+%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7+%CF%84%CE%BF%CF%85+Microsoft+Office+PowerPoint.pngΣε λίγες ημέρες θα βγει το πόρισμα και ελπίζουμε ο κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του η στο κελί του.
Το θέμα όμως είναι αν θα αποδοθούν τα ΚΛΕΜΕΝΑ στους δικαιούχους, δηλαδή σε όλους εμάς που δίνουμε τη συνδρομή μας κάθε μήνα και κάποιοι φρόντιζαν να αγοράζουν ΣΑΜΠΟΥΝ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, να πληρώνουν τους λογαριασμούς για τα σπίτια τους , να πίνουν τα ουισκάκια τους, και άλλα πολλά που εμείς τα κορόιδα δεν φανταζόμασταν ότι γινόταν.

Είχε στηθεί ένα παραμάγαζο με εγκέφαλο τον ΑΧΡΗΣΤΟ,και συνεργάτες αυτούς που τον στηρίξανε στο ψηφοδέλτιο και αυτόν που τον έβριζε κάποτε με ανακοινώσεις.
Το θέμα είναι τώρα τι θα γίνει με τα ΚΛΕΜΕΝΑ, φήμες κάνουν για 100 έως 130 χιλιάδες ευρώ που λείπουν από το ταμείο μας , για 94 ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ που πήγαν για προσωπικά τους ψώνια, και επίσης τα 100 περίπου χιλιάρικα από τα μισθώματα της λέσχης.

Ερώτηση:Έχει τα κότσια το σημερινό προεδρείο , σε περίπτωση που αυτά είναι αλήθεια και δεν αποδοθούν να στείλει τους υπεύθυνους στη ΦΥΛΑΚΗ;

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver