Έπεσε στέγαστρο στο Παγκράτι, ένας τραυματίας – Κόπηκε το εναέριο δίκτυο των τρόλλεϋΣτο Παγκράτι στο ύψος του Μετς, επί της λεωφόρου Υμηττού στον αριθμό 255, στέγαστρο κατέρρευσε και έπεσε πάνω σε ένα ταξί.

Όλα έγιναν περίπου στις 10:15 το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με όσα είπαν στο NewsIt άνθρωποι που είδαν το περιστατικό, τότε δημιουργήθηκε ένας μικρός ανεμοστρόβιλος, διάρκειας 5-10 δευτερολέπτων. Το στέγαστρο βρισκόταν στην ταράτσα τετραώροφου κτιρίου όπου στεγάζεται αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που βρίσκεται στο ρεύμα ανόδου της Υμμητού.

Από τον δυνατό αέρα, το στέγαστρο "πέταξε" και κατέληξε στην απέναντι πλευρά και έπεσε πάνω σε ένα διερχόμενο ταξί, που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα, στην κάθοδο προς την Ηλιουπόλεως.

Από θαύμα, ο 34χρονος οδηγός του ταξί δεν χτύπησε σοβαρά. Έχει υποστεί ισχυρό σοκ και προσωρική αμνησία και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

 Από την πτώση του στεγάστρου προκλήθηκε βλάβη στο εναέριο δίκτυο των τρόλλεϋ που περνάει από το σημείο και προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

http://www.newsit.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver