«Φούσκα» το δωρεάν wifi. Το πληρώνει η Ευρώπη και δεν θα είναι απεριόριστο ούτε διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα



Το Wi-Fi δεν θα είναι απεριόριστο και δεν θα προσφέρεται σε ολόκληρη τη χώρα.
Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του, έκανε γνωστό πως, εντός του 2014, θα υπάρξει δωρεάν απεριόριστο ασύρματο Wi-Fi internet σε όλη την Ελλάδα...
Κατά τη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης, δεν είχε γνωστοποιηθεί το πως αναμένεται να εξελιχθεί το συγκεκριμένο πλάνο, με τον Πρωθυπουργό να διαβεβαιώνει τότε πως, εφόσον αυτό ειπώθηκε δημοσίως, θα γίνει.
Τώρα, περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας γύρω από το προαναφερθέν project....


Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διέρρευσαν, το σχέδιο θα παρουσιαστεί εντός των επόμενων 10 ημερών από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ αναμένεται να κοστίσει 25 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα προέλθουν από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση».
Δηλαδή δεν είναι πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, αλλά πρωτοβουλία της Ευρώπης με Ευρωπαϊκα κονδύλια. Εμείς απλά είπαμε ναι όταν μας ρώτησαν αν θέλουμε δωρεάν wifi hot spots.
Ακόμη μια και η σημαντικότερη ανακρίβεια που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πως τελικά το WIFI δεν θα είναι απεριόριστο & δεν θα προσφέρεται σε ολόκληρη τη χώρα.
Θα υπάρχουν περιορισμοί στην χρήση, φραγμoί σε παιχνίδια, σε videos, σε εμπορικά προϊόντα και σε ακατάλληλο υλικό.
Ακόμη δε θα προσφέρεται σε όλη τη χώρα αλλά το σχέδιο αφορά 120 νοσοκομεία,  όλα τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ,  1.000 δημόσια κτίρια, 250 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, όλα τα λιμάνια και τηλεφωνικούς θαλάμους.
Το internet αναμένεται να φτάσει στο μετρό, σε πολλές στάσεις λεωφορείων και σε κάποια μπλε λεωφορεία, ενώ προγραμματίζεται και η επαναλειτουργία κεραιών που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορες πλατείες.
Συνοπτικά, μιλάμε για hot spots με περιορισμούς, τοποθετημένα σε κομβικά σημεία που ήδη έχουν wifi networks.
Κρίμα καθώς, πέρα από την πλάκα που είχαμε ρίξει με την συγκεκριμένη εξαγγελία, όλους μας έβρισκε σύμφωνους (εφόσον ταυτόχρονα δεν υπήρχε επιβάρρυνση για τους φορολογούμενους).
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver