Βγήκε κι από πάνω Χρυσοχοΐδης: "Είμαι έντιμος, σωστός και πιστός σε αυτό που είπα"!!!Ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απέρριψε τα περί ανακολουθίας δηλώσεων που του καταλογίζονται σχετικά με τις τιμές των διοδίων.

«Είμαι απόλυτα έντιμος, σωστός και πιστός σε αυτό που είπα», ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Επανέλαβε επίσης, ότι οι αυξήσεις των διοδίων που ανακοινώθηκαν είναι αυτές που προβλέπονται από τις αρχικές συμβάσεις παραχώρησης των αυτοκινητόδρομων το 2007 και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα όπως...

στις Αφίδνες είχαν καθυστερήσει να επιβληθούν.
Αυτά είπε στη βουλή στα μέσα Δεκεμβρίου του 2013

Από τις αυξήσεις στα διόδια θα εξαιρεθούν και όσοι έχουν εξοχικά στον Ωρωπό και την ευρύτερη περιοχή της βορειανατολικής Αττικής, δήλωσε.

Προϋπόθεση είναι να πάρουν και αυτοί βεβαιώσεις από τους Δήμους και τη ΔΕΗ που να αποδεικνύουν τη σχέση τους με την περιοχή, όπως συμβαίνει και με τους περίπου 40.000 μόνιμους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατηγόρησε μάλιστα τους παράγοντες του Δήμου Ωρωπού, σημειώνοντας ότι αντί να σπεύσουν να δώσουν τις βεβαιώσεις στους δημότες για να μην πληρώνουν τα αυξημένα διόδια, ξεσηκώνουν τον κόσμο σε κινητοποιήσεις.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι αν δεν αυξηθούν οι τιμές των διοδίων τότε τα χρήματα θα πρέπει να δοθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό και διερωτήθηκε: «Θέλουμε να το κάνουμε αυτό;»
http://greki-gr.blogspot.gr/

Από zeidoron
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver