Υπάλληλος της ΕΡΓΟΣΕ πήρε άδεια για «μεταγραφή» στους κατασκευαστέςΜε αφορμή το παρακάτω δημοσίευμα μας ήρθε ένα μήνυμα για τους δικούς μας "ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ", των οδικών συγκοινωνιών, που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα όπως έκανε ο υπάλληλος της εργοσέ.

Ελέγχουμε τις πληροφορίες και θα έχουμε περισσότερα σε λίγες μέρες.

Διάφορα πράγματα συμβαίνουν στην ΕΡΓΟΣΕ, αφού υπάλληλος της θυγατρικής του ΟΣΕ φαίνεται ότι ζήτησε και μάλλον έλαβε άδεια, άνευ αποδοχών, για να αναλάβει εργοταξιάρχης στην κοινοπραξία που έχει την εκτέλεση του έργου κατασκευή της γραμμής Τιθορέα-Δομοκός.
Η κοινοπραξία Ακτωρ - J&Ρ Άβαξ - Τέρνα, που έχει ανακηρυχθεί ανάδοχος στο μεγαλύτερο σιδηροδρομικό έργο της δεκαετίας, συνολικού ύψους 547 εκ. ευρώ, που ξεμπλόκαρε μετά από τριετή αναμονή και αναμένεται να ολοκληρώσει τον εκσυγχρονισμό των γραμμών από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, τον προσέλαβε για ευνόητους λόγους.
Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται είναι, πώς θα είναι η σχέση των πρώην υφισταμένων και τώρα επιβλεπόντων του έργου; Αυτό χωρίς να ενοχοποιεί κανέναν, δεν αφήνει διάχυτες εντυπώσεις;

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver