StartupBus Greece 201472 ώρες, 32 ομάδες, 8 χώρες... Λάβε και εσύ μέρος στον συναρπαστικότερο Ευρωπαικό διαγωνισμό της χρονιάς!

To StartupBus Greece 2014 αναζητά 25-30 άτομα κάθε ηλικίας με συγκεκριμένες γνώσεις και δεξιότητες, καθώς και άτομα με επιχειρηματικές ιδέες είτε στον κλάδο του ICT είτε όχι.
Αν είσαι developer, designer ή business guy, έχεις πάθος και γνώσεις και σου αρέσει να σχεδιάζεις και να υλοποιείς λύσεις για υπαρκτά προβλήματα με τον δικό σου ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο, τότε το StartupBus Greece 2014 είναι ο πιο ξεχωριστός hackathon που συμμετείχες ποτέ!

Το StartupBus Greece 2014 είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο το οποίο θα ταξιδέψει από την Αθήνα στην Βιέννη για 72 ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 5 ομάδες και θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μία νέα startup, την οποία θα παρουσιάσουν μπροστά σε Ευρωπαίους επενδυτές στη διάρκεια του γνωστού Pioneers Festival. Αντίστοιχα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από άλλες 8 ευρωπαϊκές χώρες (την Γερμανία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Γαλλία, την Εσθονία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο), οι συμμετέχοντες των οποίων θα διαγωνιστούν επίσης στο Pioneers Festival.
Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 25 Οκτωβρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής του θα κάνει στάσεις στην Θεσσαλονίκη, στην Σόφια της Βουλγαρίας, στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας και στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, προκειμένου να συνδεθεί με τα startup οικοσυστήματα των πόλεων, δημιουργώντας ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο για τους συμμετέχοντες. Το λεωφορείο θα φθάσει στην Βιέννη στις 28 Οκτωβρίου. Οι "επιβάτες" του λεωφορείου θα αποτελούνται κατά 50% από developers (περίπου 10-12 άτομα), κατά 25% από designers και κατά 25% από business guys (περίπου 5-7 άτομα αντίστοιχα).
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 150 ευρώ για ολόκληρο το ταξίδι και την διαμονή. Επίσης, με επιπλέον 150 ευρώ ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει full access στο Pioneers Festival, κάτι που προτείνεται από όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα των StartupBus. To Pioneers Festival είναι ένα αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό συνέδριο όπου η τεχνολογία και η επιστήμη συναντούν την επιχειρηματικότητα. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου.
Η διαδικασία για συμμετοχή είναι απλή και είναι η εξής:
  • Κάνε κλικ εδώ και μπες στο ελληνικό site. Πάτησε στο πλαίσιο apply now.
  • Στην νέα σελίδα δημιούργησε προσωπικό account και κάνε log-in ή συνδέσου με τον λογαριασμό σου στον Facebook.
  • Συμπλήρωσε αναλυτικά τη φόρμα συμμετοχής στα αγγλικά. Παράλληλα μέσα από την πλατφόρμα μπορείς να έχεις επικοινωνία με τους οργανωτές, οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σου.
  • Μόλις συμπληρώσεις τη φόρμα, οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν μαζί σου για μία προσωπική συνέντευξη. Το αυξημένο ενδιαφέρον και οι περιορισμένες θέσεις μας οδηγούν στο να επιλέξουμε μόνο τους καλύτερους. Είμαστε σίγουροι πως μπορείς να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς!
  • Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα ειδοποιηθούν με e-mail και σε περίπτωση θετικής απάντησης προχωράς στην πληρωμή του εισιτηρίου.
  • Στο τέλος γίνεσαι μέλος στην πλατφόρμα του StartupBus στο Wordpress και έχεις πρόσβαση στην παγκόσμια κοινότητα της διοργάνωσης.
http://www.epixeiro.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver