Προσπάθεια Σπίρτζη για «ρουσφέτια» σε Μετρό-ΣΤΑΣΥ καταγγέλλουν οι εργαζόμενoιΓια προσπάθειες στελέχωσης θέσεων που παραμένουν κενές εδώ και τρία χρόνια, με πρόσωπα της αρεσκείας του Υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη και της Διοίκησης, κάνουν λόγο τα σωματεία εργαζομένων σε μετρό και ηλεκτρικό.

«Θέλουμε να καταγγείλουμε ωμή παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών σε προαγωγές και εξέλιξη προσωπικού στη ΣΤΑΣΥ» δήλωσε ο Σπύρος Ρεβύθης, πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό.

«Μια συγκεκριμένη φωτογραφική προκήρυξη με κύριο προσόν τα καλά ελληνικά  {{ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ }}. Δεν υπάρχει διαφάνεια και η επιλογή προσώπων δεν μας θυμίζει αξιοκρατία» δηλώνει ο Λευτέρης Ρενιέρης, πρόεδρος εργαζομένων ΗΣΑΠ.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι δημιουργούνται θέσεις που ευνοούν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η διοίκηση της εταιρίας, δηλώνει στο Star ότι η στελέχωση οποιασδήποτε θέσης, θα γίνει με προκήρυξη και βάσει των κανονισμών της εταιρίας. Μάλιστα όπως λέει είχαν αποφασίσει με τα σωματεία των εργαζομένων να μελετήσουν από κοινού το οργανόγραμμα της εταιρίας ώστε να προβούν σε στελέχωση κενών θέσεων, για την καλύτερη λειτουργία των συγκοινωνιών.

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver