Επιβάτης καταγγέλλει: «Στο Μετρό είχε στάση εργασίας αλλά στο αεροδρόμιο έκοβαν κανονικά εισιτήρια»
Όλα λειτουργούσαν «κανονικά» χθες το βράδυ στον σταθμό του μετρό της Αθήνας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Εισιτήρια εκδίδονταν, οι πίνακες ανακοινώσεων ενημέρωναν για τα επόμενα δρομολόγια και οι επιβάτες περίμεναν υπομονετικά το επόμενο τρένο. 

Μόνο που η ώρα ήταν ήδη περασμένες 9, γεγονός που σημαίνει πως είχε ήδη αρχίσει η «προειδοποιητική» στάση εργασίας του Σωματείου Ηλεκτροδηγών της Αττικό Μετρό.

Κι όμως, κανείς δεν φρόντισε να ενημερώσει τους επιβάτες με μια ανακοίνωση, με ένα μήνυμα στους ηλεκτρονικούς πίνακες έστω, όπου συνέχισαν να αναγράφονται τα… προγραμματισμένα «επόμενα δρομολόγια».

 Όπως καταγγέλλει μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευθυμίου, μόνο μετά τις 22:00, όταν ήταν προγραμματισμένο το δρομολόγιο, που φυσικά δεν ήρθε ποτέ, και οι επιβάτες ανήσυχοι ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι, ενημερώθηκαν πως ισχύει η απεργία…

«Πληρώσαμε κανονικά το εισιτήριο των 10 ευρώ και κατεβήκαμε στην αποβάθρα περιμένοντας το συρμό των 22:00 που ήταν ο επόμενος, όπως έγραφε και η σχετική ηλεκτρονική ταμπέλα.

Μάταια. Στις 22:05 βλέποντας ότι δεν έχει έρθει, μάθαμε μόνοι μας ότι έχουν στάση εργασίας από τις 21:00. Χωρίς καμία ανακοίνωση στο σταθμό, χωρίς καμία ενημέρωση», γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

http://www.makeleio.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver