Ανάπτυξη για όλους : Για αρχή αναστολή λειτουργίας για έξι γραμμές και βλέπουμε ...




Καταργήσεις, συνενώσεις, τροποποιήσεις, ενισχύσεις αλλά και διαχωρισμό λεωφορειακών γραμμών της Αττικής στα δύο περιλαμβάνουν οι πρώτες κινήσεις του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ).

Η αναστολή λειτουργίας των πρώτων έξι λεωφορειακών γραμμών και η σχετική μείωση του συγκοινωνιακού έργου φαίνεται ότι εξυπηρετεί σε ένα βαθμό και τις σημαντικές ελλείψεις σε λεωφορεία και προσωπικό κυρίως στη λειτουργία των οδικών μέσων (λεωφορεία και τρόλλεϋ), καθώς έχει παρατηρηθεί ότι στις λεωφορειακές γραμμές μεγάλου μήκους συχνά θυσιάζονται αρκετά δρομολόγια εξαιτίας των ελλείψεων.

Την ίδια στιγμή η διοχέτευση περισσότερων επιβατών στα μέσα σταθερής τροχιάς τη στιγμή που οι χρονοαποστάσεις έχουν αυξηθεί, αναμένεται να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση σε συγκεκριμένους δημοφιλείς σταθμούς ειδικά τις ώρες αιχμής.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι σύμφωνα με παλαιούς εργαζομένους στις ΟΣΥ, ορισμένες από τις αλλαγές που θα ανακοινωθούν, όπως π.χ. ο διαχωρισμός ορισμένων λεωφορειακών γραμμών σε δύο, ίσχυαν και παλαιότερα όταν είχε αποφασιστεί η συνένωσή τους χωρίς - όπως προκύπτει - τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι πρώτες αλλαγές   ΕΔΩ


ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver