Προκαλούν τους εργαζόμενους της Ο.ΣΥ τα «συνεταιράκια» του υπουργού ..



Βασίλης Σκουρής στο iEidiseis 

Δεν έχουν τοποθετήσει ακόμα τηλεματική και προσπαθούν να την υφαρπάξουν από το λογισμικό του δημόσιου οργανισμού. Κοστίζουν παραπάνω από ότι τα δημόσια λεωφορεία! 

Οι καταγγελίες που έφτασαν στο iEidiseis από συνδικαλιστικές πηγές είναι ιδιαίτερα σοβαρές. 

Πρώτον, τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ που έχουν ενταχθεί με συμβάσεις στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας δεν έχουν ακόμα τοποθετήσει την τηλεματική, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστός ο χρόνος που των δρομολογίων και, υπό προύποθέσεις, ούτε εάν πραγματοποιούνται όλα. 

Δεύτερον, κάτω από την πίεση να τοποθετήσουν την τηλεματική, αρνούνται να μεταβούν στο κέντρο τους στην Ελευσίνα και επιδιώκουν να την τοποθετήσουν με το λογισμικό του ΟΑΣΑ. Έτσι –και σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες- επιχείρησαν να μπουν στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ, όπου και εκδιώχτηκαν από τους εργαζόμενους. 

Εν συνεχεία επιχειρήθηκε να πλησιάσουν σε μικρή ακτίνα, όπου πάλι υπήρξαν διαπληκτισμοί με εργαζόμενους και συνδικαλιστές των δημόσιων συγκοινωνιών και αποχώρησαν με την απειλή ότι θα έρθει η αστυνομία! 

Τρίτον, ότι επειδή το κόστος τους είναι μεγάλο, ζητούν να μπουν σε 9 ακόμη γραμμές, ενώ μέχρι σήμερα είναι σε 59; 

Τέταρτον, αληθεύει ότι το κόστος των ΚΤΕΛ που έχουν ενταχθεί στις γραμμές των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας ανέρχεται σε 3,5-4 ευρώ ανά χιλιόμετρο, ενώ των δημοσίων συγκοινωνιών είναι περίπου 2,85 ευρώ; 

 

Ζητούνται απαντήσεις…

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver