Πρόεδρος ΟΑΣΑ: Εντός Μαρτίου στο τιμόνι οι νεοπροσληφθέντες οδηγοί



Ο κ. Γκόλιας ενημέρωσε την επιτροπή Θεσμών της Βουλής για θέματα αρμοδιότητάς του. «Στον ΟΣΥ, όπου ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης, εκτιμούμε ότι οι οδηγοί των λεωφορείων, που χρειάζονται κάποια εκπαίδευση, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο των τρόλλεϋ , {παρόμοια όπως της στασύ} , θα αναλάβουν μέχρι τις 5 Μαρτίου, ενώ οι οδηγοί των τρόλλεϋ θα αναλάβουν γύρω στις 15 Μαρτίου { και σίγουρα μετά το τέλος του τρίτου κύματος της πανδημίας } », είπε. 

Όσο για τις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ), εκτίμησε ότι «θα έχουμε οριστικούς πίνακες την επόμενη εβδομάδα», αλλά επειδή οδηγοί και τεχνίτες θέλουν αρκετά μεγαλύτερη εκπαίδευση, «θα αναλάβουν μέσα στο Μάιο, και η ολοκλήρωση της ανάληψης των υπηρεσιών θα είναι μέχρι τον Ιούνιο». 

Πηγή: iefimerida.gr 

 Από Γενάρη ... πάμε για Μάρτιο - Μάιο

Όπως καταλάβατε  αυτά που γίνονται στον ΟΑΣΑ δεν ήταν λόγω πανδημίας (το τρίτο κύμα τελειώνει και εμείς μιλάμε ακόμα για το πότε θα έρθουν άτομα ) αλλά η κυβερνητική επιλογή για την πορεία του ΟΑΣΑ και χωρίς την ύπαρξη της πανδημίας . Θα ήθελα να δείτε την συνέντευξη του Μητσοτάκη πάλι και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο 6:00 μεχρι το 6:10. Νομίζω ότι γιαυτό το λόγο χάθηκε το «παιχνίδι» στο κέντρο της Αθήνας . Σίγουρα υπήρχε τρόπος να ενισχυθεί το κέντρο που ακόμα και σήμερα υποφέρει .Αλλά δεν το ήθελαν .  Και βέβαια το ψέμα του υπουργού μεταφορών (και τα άλλα πολλά που έχει πει ) δεν θα τα χρεώσω στο πρωθυπουργό ...


ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver