Η PLANET θα αναλάβει τη κατάρτιση των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια των λεωφορείων των ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ



Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει : Γιατί τόσους μήνες  έπαιζε το θέατρο με τις δοκιμές των λεωφορείων αφού το μόνο που χρειαζόταν ήταν «σωστές τεχνικές προδιαγραφές»... Και μην ξεχνάμε και το ρητό “ Ότι πληρώνεις παίρνεις ”

 

Προσλαμβάνεται με απευθείας ανάθεση, σύμβουλος στην προμήθεια των νέων λεωφορείων σε ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ, η PLANET Α.Ε., του Χρήστου Γιαννακόπουλου. 

Καθήκον του συμβούλου θα είναι η κατάρτιση σωστών τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια των λεωφορείων, ώστε ο διαγωνισμός να είναι "δεμένος" και ....να μην κινδυνεύσει από ενστάσεις ή απόρριψη από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών ή το Ελεγκτικό Συνέδριο. ( Γέλασε όλη η υφήλιος με το κάζο που έπαθαν με το leasing του ΟΣΥ )

Το υπουργείο Υποδομών – Μεταφορών προχωρά σε απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών κατάρτισης Τεχνικών Προδιαγραφών Προμήθειας Τροχαίου Υλικού στην εταιρεία «PLANET A.E. – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» με ιδιαίτερα στενό χρονοδιάγραμμα και μάλιστα για συγκεκριμένους τύπους λεωφορείων. Το κόστος, σύμφωνα με την ΑΔΑ: ΨΙΔ8465ΧΘΞ-ΔΔΠ - Απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών κατάρτισης Τεχνικών Προδιαγραφών Προμήθειας Τροχαίου Υλικού. θα ανέλθει σε 24.552 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, ώστε να ολοκληρωθεί η κατάρτιση Τεχνικών Προδιαγραφών Προμήθειας Τροχαίου Υλικού του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να αξιοποιηθούν για την περαιτέρω αγορά σύγχρονης τεχνολογίας λεωφορείων.

 

Με πληροφορίες από sakisgeorgiadis.blogspot.com


ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver