Ας μην ανακαλύψουμε το τροχόΜε καθυστέρηση πολλών δεκαετιών γίνεται προσπάθεια να μπει τάξη στο χάος των αστικών μεταφορών ανά την Ελλάδα. 

Και αυτό είναι το πρώτο βήμα . Έχουμε μέλλον ακόμα μπροστά για να μας πουν ποιος είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των Σ.Β.Α.Κ που θα καταρτιστούν ανά περιφέρεια .

Έχω βαρεθεί να βλέπω δημάρχους και περιφερειάρχες να βγαίνουν στη τηλεόραση και να λένε διάφορα και να ζητούν συνεχώς βελτίωση  των υπηρεσιών αλλά δεν τους έχω δει ποτέ κάθε πρώτη του μηνός να περνούν από τον ΟΑΣΑ και τον ΟΣΕΘ για να πληρώσουν για την υπηρεσία που τους προσφέρουμε ...

Περιττό να αναφέρω το τι γίνεται με τις άχρηστες  δημοτικές συγκοινωνίες που υπάρχουν - έτσι για να υπάρχουν - και υπάρχει και περίπτωση σε δήμο που αναστέλλει την λειτουργία τους  το καλοκαίρι για να πάρει άδεια το προσωπικό!

Περιττό να αναφέρω την περίπτωση της  Δούρου και πως «εξαφανίστηκαν» τα 30 εκατομμύρια για την αγορά καινούργιων λεωφορείων. Και όχι μεταχειρισμένων που δεν μπορούν να ανέβουν ανηφόρες ...ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver