Με σπασμένα φρένα ... και η ΣΤΑΣΥΑπίστευτο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον ΗΣΑΠ. Συγκεκριμένα σημειώθηκε βλάβη σε μηχάνημα που χρησιμοποιούσε συνεργείο για εξειδικευμένες εργασίες λείανσης των γραμμών στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο όταν ένα μηχάνημα έργου καθαρισμού των γραμμών, στο οποίο επέβαιναν επτά εργάτες, αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του και αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN ο Σπύρος Ρεβύθης, πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, ανέφερε πως «η λοκομοτίβα – το βαγόνι που εκτελούσε τις εργασίες καθαρισμού- δεν είχε φρένα. 

Όταν είδαν ότι δεν έχει φρένα, κατέβαινε με ανεξέλεγκτη ταχύτητα από την Κηφισιά και προκειμένου να σταματήσει γιατί είναι όλο κατηφόρα το δίκτυο, βάλανε το συρμό για να το σταματήσει. Θα είχαμε πιο σημαντικές ζημιές». 

Ο κ. Ρεβύθης τόνισε πως είναι άσχημη η κατάσταση των 3 εργαζόμενων, εκ των οποίων ο ένας είναι πολύ σοβαρά. «Είμαστε πολύ συγκλονισμένοι σαν εργαζόμενοι».

 

www.ethnos.gr

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver