Τελικά η βλάβη ήταν πιο σοβαρή απ' όσο θέλουν να νομίζουμε



Μαρία Λιλιοπούλου   www.ethnos.gr 
 
Κάτι παραπάνω από μία ασήμαντη τεχνική βλάβη φαίνεται πως ήταν τελικά το περιστατικό της περασμένης Πέμπτης με λεωφορείο της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), ο κινητήρας του οποίου φέρεται να εξερράγη σύμφωνα με τις καταγγελίες του Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ενώ αυτό εκτελούσε δρομολόγιο με επιβάτες. 

Ώρες μετά στη δική της αντίδραση για το συμβάν, η ΟΣΥ ουσιαστικά χαρακτήρισε fake news την υπόθεση υπογραμμίζοντας ότι δεν υπήρχε «καμία έκρηξη κινητήρα» και επρόκειτο για τεχνική βλάβη από την οποία ουδείς κινδύνευσε.

Όπως καταδεικνύουν οι φωτογραφίες που εξασφάλισε και φέρνει στη δημοσιότητα το «ethnos.gr» από την παράταξη «Ανεξάρτητη Παρέμβαση», η τεχνική βλάβη στο όχημα που κινούνταν στη γραμμή «Στ. Ελληνικού - Αεροδρόμιο Αθηνών» όχι μόνο ασήμαντη δεν ήταν, αλλά οι επιβάτες αντιλήφθηκαν τρομοκρατημένοι τον κινητήρα να «σκάει» πιθανότατα εξαιτίας σοβαρής τεχνικής βλάβης. 

Στη συνέχεια το καπάκι που βρίσκεται εντός της καμπίνας του οχήματος και δίπλα στα καθίσματα επιβατών έφυγε, και υπήρξε φωτιά στο σημείο. 

Τα υπολείμματα της κατάσβεσης της φαίνονται καθαρά στις φωτογραφίες, όπως και το ότι σε κάποιες θέσεις επιβατών πετάχτηκαν λάδια.

Το περιστατικό είναι πανομοιότυπο με εκείνο που είχε συμβεί πριν περίπου τέσσερα χρόνια σε λεωφορείο δρομολογημένο στη γραμμή 608. Ο κινητήρας του συγκεκριμένου οχήματος, το οποίο ήταν ίδιου τύπου με το αρθρωτό στο συμβάν της περασμένης Πέμπτης, είχε επίσης «σκάσει» ενώ αυτό βρισκόταν στου Ζωγράφου με αποτέλεσμα να γεμίσει με λάδια και καπνούς η καμπίνα των επιβατών, που παρέμειναν πανικόβλητοι στο όχημα ωσότου ο οδηγός ανοίξει χειροκίνητα τις πόρτες καθώς τότε είχε μπλοκάρει και το ηλεκτρολογικό σύστημα.

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver