Τέλος τα ΣΔΙΤ στον ΟΣΕ



Και οι αστικές συγκοινωνίες καταστράφηκαν με τα λεγόμενα ΣΔΙΤ - αυτή την ονομασία έδωσε ο πρώην υπουργός μεταφορών για να καλύψει τη λεηλάτηση του δημοσίου χρήματος  . Επί της ουσίας - όχι μόνο έφαγαν όλα τα λεφτά  - οι κολλητοί -  αλλά και η κατάσταση στις συγκοινωνίες έγινε πολλή χειρότερη.  Ο Σταϊκούρας κάνει ότι μπορεί για να συμμαζέψει και να «καλύψει» τα ΑΙΣΧΗ της προηγούμενης περιόδου - αλλά ούτε τα λεφτά υπάρχουν ΤΩΡΑ ούτε ο χρόνος ώστε  να αναπληρωθεί η τεράστια ζημιά από τις εσκεμμένες καταστροφικές επιλογές της προηγούμενης περιόδου . Και  αφήστε την υφυπουργό μεταφορών - που έχει πάρει σβάρνα όλες τις ραδιοφωνικές εκπομπές - να λέει ότι θέλει ...

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως ανέφερε  ο υφυπουργός Υποδομών , απομακρύνεται από τη λογική των ΣΔΙΤ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα προχωρήσουν τα 3 ΣΔΙΤ ανάταξης του σιδηροδρομικού δικτύου που είχαν εξαγγελθεί από προηγούμενους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών.

 

«Δεν υπάρχουν δισεκατομμύρια για να υλοποιηθούν όλα τα οδικά και σιδηροδρομικά έργα. Κατεύθυνση αυτής της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών είναι η αντιστοίχιση έργων με χρηματοδοτήσεις, με βάση τις προτεραιότητες που τίθενται σήμερα», σχολίασε, μεταξύ άλλων, χθες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας. 

 

Φ. Φωτ.   www.metaforespress.gr 




ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver