Υποχρεωμένη για μηνιαίο προγραμματισμό εργασίας η τραινοσέ. Εμείς ;;;;



Είναι γνωστό σε όλους ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον κλάδο της έλξης είναι ο Προγραμματισμός Εργασίας του προσωπικού, ιδιαίτερα στα κεντρικά μηχανοστάσια.

Η προσωπική ζωή των μηχανοδηγών θυσιάζεται στις λεγόμενες υπηρεσιακές ανάγκες , με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μαθαίνουμε τι δουλεύουμε την επόμενη μέρα αργά το απόγευμα της προηγούμενης ! 


Μάλιστα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε πρόσφατα απαντήσει στην Ελληνική Βουλή για το θέμα , λέγοντας ότι η παραβίαση της νομιμότητας στον προγραμματισμό της εργασίας γίνεται με την σύμφωνη γνώμη των μηχανοδηγών .

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι .

Αριστερά το εξαιρετικά επείγον υπηρεσιακό έγγραφο που καλεί (μεταξύ άλλων)την ΔΙΚΑΜ να συμμορφωθεί άμεσα με την κείμενη νομοθεσία και να αποστέλλει ηλεκτρονικά το μηνιαίο πρόγραμμα εργασίας του προσωπικού το αργότερο 8 μέρες πριν την 1η του επόμενου μηνός .

Για το θέμα έγινε ένας πραγματικός χαμός μέσα στην βδομάδα , αφού τα πρόστιμα είναι υψηλά ενώ υπάρχουν και διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στους παραβάτες .

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω και με το ΦΕΚ /2346 Β , οι μηχανοδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν πλέον το πρόγραμμα του ερχόμενου μηνός .

Είναι και μια ευκαιρία , τώρα που οι φωστήρες του συστήματος θέλουν να εφαρμόσουν και το ενιαίο μισθολόγιο να γίνουμε και εμείς υπάλληλοι και να δουλεύουμε με πρόγραμμα και σαν άνθρωποι .

Ουτ ή άλλος το ενιαίο είναι ένα κακό μισθολόγιο για όλους

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver