Κόντρα Χατζηδάκη – Μπάρκας για την εισητηριοδιαφυγήΟ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μπάρκας, ζήτησε από τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, να αποσύρει την προώθηση του μέτρου που θα βάλει «φρένο» στην εισιτηριοδιαφυγή, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον αποκαλέσει «υπερασπιστή του κινήματος "Δεν πληρώνω"».

Ο κ. Μπάρκας εξήγησε ότι οι μπάρες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που θα τοποθετηθούν στους σταθμούς του μετρό, θα πλήξουν τους ανέργους και όσους αδυνατούν να πληρώσουν, επισήμανε ότι «αντί να στηρίζετε τους ανέργους, ποινικοποιείτε την αδυναμία τους να πληρώσουν εισιτήριο…» και κάλεσε τον υπουργό να επιλέξει είτε το δρόμο της κοινωνικής ευαισθησίας είτε «τις μπάρες».

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για ρεσιτάλ δημαγωγίας και κατηγόρησε το βουλευτή ότι υπερασπίζεται το κίνημα «Δεν Πληρώνω».

Κάλεσε μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του κ. Μπάρκα «και είναι ενάντια στην πάταξη της φοροδιαφυγής, την οποία καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver