Οδικές Συγκοινωνίες:Διαφημιστείτε στα οχήματά μας



http://www.funnypics.gr/images/diafimisi-se-leoforeio.jpg
Διαφημιστείτε στα οχήματά μας
Η ευρεία χρήση των οχημάτων της Ο.ΣΥ. Α.Ε. από τους πολίτες του λεκανοπεδίου της Αττικής, σε συνδυασμό με το μέγεθος του συγκοινωνιακού έργου της εταιρείας, επιτρέπουν την προσέγγιση διαφορετικών κοινωνικών ομάδων και μετατρέπουν το εσωτερικό μέρος των οχημάτων σε ένα ιδανικό μέσο προβολής.
Η επικόλληση αφισών στο εσωτερικό οχημάτων, σε ανταγωνιστική τιμή, επιτρέπει την άμεση προσέγγιση του επιβατικού κοινού και διασφαλίζει την ορθή αντίληψη του προβαλλομένου μηνύματος, εφόσον ο επιβάτης είναι απαλλαγμένος από εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να του αποσπάσουν την προσοχή.   Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. δίνει πλέον τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν επικοινωνιακά το επιβατικό κοινό της Αττικής, μέσω της ανάρτησης αφισών στα οχήματα της εταιρείας. Η ΟΣΥ ΑΕ διαθέτει τον εσωτερικό χώρο των οχημάτων της για τοποθέτηση αφισών ενημερωτικού και διαφημιστικού χαρακτήρα στις κάτωθι εναλλακτικές ποσότητες και τιμές αντίστοιχα:  
Αριθμός Αφισών (τμχ) 50 100 200 300
Τιμή (ευρώ) 200 350 500 700
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%.  
Το αντίτιμο θα καταβάλλεται τουλάχιστον μία (1) εργάσιμη ημέρα πριν την ανάρτηση των αφισών. Το μέγεθος των αφισών θα είναι κατά το μέγιστο 40mm x 50 mm και η τοποθέτησή τους θα γίνεται:
  • Για χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών, με δυνατότητα ανανέωσης για ένα ακόμη 15ήμερο.
  • Στο διαχωριστικό της «πλάτης» του οδηγού και στα πλαϊνά διαχωριστικά της μεσαίας πόρτας των λεωφορείων (εφόσον υπάρχουν).
  • Στο διαχωριστικό της «πλάτης» του οδηγού και στο οπίσθιο παρμπρίζ των τρόλεϊ.
Σε κάθε όχημα θα επικολλούνται κατά το μέγιστο δύο (2) αφίσες. Το λεκτικό και το δημιουργικό των αφισών θα τυγχάνει έγκρισης από την Ο.ΣΥ. Α.Ε. και η αποστολή του θα γίνεται τουλάχιστον τρεις (2) εργάσιμες ημέρες πριν την ανάρτησή τους στα οχήματα. Οι αφίσες θα αναρτούνται στα οχήματα, το βράδυ της προηγούμενης της ανάρτησης ημέρας, κατά τη διανυκτέρευση των οχημάτων στα κατά τόπους αμαξοστάσια, με φροντίδα και απασχόληση των ενδιαφερομένων και με κολλητική ταινία που δε θα αφήνει κατάλοιπα στις επικολλώμενες επιφάνειες ή θα τις ζημιώνει κατά οποιονδήποτε τρόπο.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver