Τραμ βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίαςΤραμ βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας θα τεθεί σε λειτουργία στην Μόσχα!!!Δείτε εικόνες!!!

Ένα τραμ που μοιάζει να είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία επί Ρωσικού εδάφους!
 Το «Russian One», διαθέτει φωτισμό LED στις καμπίνες, καθίσματα με πλεκτές ίνες μαλλιού, ξύλινες χειρολαβές και συρόμενες γυάλινες πόρτες, των οποίων η λειτουργία ελέγχεται με οθόνη αφής. Το εσωτερικό του εκτός από προσεγμένο και καλαίσθητο είναι και ιδιαίτερα αναπαυτικό. Διαθέτει ευρύχωρους καναπέδες όπου μπορείς κυριολεκτικά να χαλαρώσεις και υπάρχει χώρος και για να απλώσεις τα πόδια σου. Είναι επίσης ηλεκτρικό και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα ως και 50 μίλια την ώρα. Ο LED φωτισμός στο εξωτερικό αλλάζει χρώμα κατά βούληση. Οι πόρτες ανοίγουν με touch screen. Όσο για την καμπίνα του οδηγού, έχει οπτική πρόσβαση 180 μοιρών ώστε να ελαχιστοποιείται η λεγόμενη νεκρή ζώνη. Το Russian One πρόκειται να αρχίσει να κατασκευάζεται το ερχόμενο φθινόπωρο και θα αρχίσει να κυκλοφορεί τον επόμενο χρόνο στη Μόσχα.
Πηγή: 
thetoc.gr
http://sidirodromikanea.blogspot.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver