14.000 ευρώ «κοστίζει» το κινητό της Χρυσοβελώνη!




Το «πάσης φύσεως» κόστος του κάθε βουλευτή για το Κοινοβούλιο, αγγίζει περίπου τις 20.000 ευρώ μηνιαίως ή τα 700 ευρώ ημερησίως. Αν εξαιρέσει κανείς και το ασυμβίβαστο που έχει αρθεί, όπου ο καθένας από αυτούς μπορεί να ασκήσει κανονικά το επάγγελμά του και να αυξήσει το εισόδημά του, τότε η απόφαση που αναρτήθηκε στις 17 Μαρτίου 2016, στο «Διαύγεια» για τις δαπάνες του κινητού τηλεφώνου της κυρίας Χρυσοβελώνη, αποτελεί σκάνδαλο!

Η εξωφρενική έγκριση – απόφαση, όπως αναρτήθηκε στην «Διαύγεια», αφορά τη δαπάνη του υπουργείου Υποδομών για δυο κινητά τηλέφωνα της υφυπουργού. Πιο συγκεκριμένα, εγκρίνεται και αποφασίζεται η «λειτουργία δύο συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και ∆ικτύων και καθορισμός ανώτατου επιτρεπόμενου μηνιαίου ορίου δαπάνης αυτών». Βάσει μιας σειράς διατάξεων μάλιστα, εγκρίνεται το συνολικό ποσό των 14.000 ευρώ για τις … «υπηρεσιακές ανάγκες επικοινωνίας της Υφυπουργού και των συνεργατών της (δηλαδή για ακόμη έναν συνεργάτη, εφόσον οι συνδέσεις είναι δυο).

Ως …αστείο φαίνεται πάντως στη συγκεκριμένη απόφαση και ο «όρος» ότι σε «περίπτωση υπέρβασης των ως άνω μηνιαίων ορίων η επιπλέον δαπάνη καταβάλλεται από τους χρήστες των συνδέσεων». Γιατί είναι λογικό να ξεπερνάει τις 7.000 ευρώ στα κινητά τηλέφωνα έκαστος χρήστης! Ακόμη και χωρίς κάποιο «πακέτο ομιλίας» ή κάποιας ανταγωνιστικής προσφοράς των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, αυτό το ποσό μηνιαίως ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Η συγκεκριμένη δαπάνη πάντως, όπως αναγράφεται και στην απόφαση «βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου υποδομών (ως «δαπάνες κινητής τηλεφωνίας») δηλαδή τον …Έλληνα φορολογούμενο!

Τι κι αν δεν έχει ο κοσμάκης κάρτα στο κινητό, έχει η κυρία Χρυσοβελώνη για όλους! Αξίζει να υπενθυμίσουμε πάντως, πως ανάμεσα σε όλες τις βο(υ)λευτικές παροχές αμοιβές υπάρχει και η παροχή τεσσάρων κινητών τελευταίας τεχνολογίας, ένα σταθερό στο σπίτι και όλα δωρεάν, αλλά μάλλον η κα Χρυσοβελώνη επιθυμεί άλλες δυο συνδέσεις… Με τον Ομπάμα μιλάει;
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver