Έφυγε από τη ΕΕ η ΒΡΕΤΑΝΙΑ και άρχισε άμεσα τη κρατικοποίηση των σιδηροδρόμων της



Έφυγε και γλίτωσε η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ από τη μ@λ@κία και την ανικανότητα που διακατέχει την ΕΕ
Αν διαβάσετε παρακάτω οι δικαιολογίες της ιδιωτικής εταιρείας ( γερμανικών συμφερόντων )  είναι: ΑΠΕΡΓΙΕΣ - ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ .

Η δικαιολογία ότι χάθηκαν δρομολόγια  λόγω απεργιών έχει χρησιμοποιηθεί και στα πεπραγμένα του ΟΑΣΑ πριν κάτι χρόνια επί σύριζα . Μάλλον πρόκειται για τη νούμερο 1 δικαιολογία   παγκοσμίως για να καλυφθούν οι ανίκανοι τεχνοκράτες .

Όσον αφορά για τις καθυστερήσεις των δρομολογίων  θα σας αποκαλύψω  κάτι που οι  περισσότεροι δεν το γνωρίζεται . Ο χρόνος του εκάστοτε δρομολογίου δεν είναι μόνο πόση ώρα θα κάνει το όχημα από την αφετηρία έως το τέρμα . ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ και το χρόνο παραμονής του οχήματος στην αφετηρία .

Και είναι πολύ σημαντικό το όχημα να παραμένει στην αφετηρία και στο τέρμα . Αφενός ικανοποιεί ο οδηγός τις προσωπικές του ανάγκες αλλά το σημαντικότερο είναι να ΑΕΡΙΣΤΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ .

Και αφήστε τους προϊσταμένους να στέλνουν αναφορές γιατί  παραμένουμε στα τέρματα για 10 λεπτά .

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ

Το υπουργείο Μεταφορών στη Βρετανία θα αποσύρει από την Northern την εκμετάλλευση αυτών σιδηροδρόμων που θα περάσουν στη διαχείριση του δημοσίου από την 1η Μαρτίου, ενώ αυτή θα είναι η δεύτερη κρατικοποίηση σιδηροδρομικού δικτύου σε διάστημα δύο ετών για μια συντηρητική κυβέρνηση, έπειτα από αυτήν των γραμμών στην ανατολική Αγγλία το 2018 με τη λήξη της σύμβασης εκμετάλλευσης της Virgin Trains East Coast.

Το υπουργείο εξηγεί ότι θέλει να εξασφαλίσει μια ήπια μετάβαση μετά τη Northern και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του σιδηροδρομικού δικτύου για τους ταξιδιώτες.

Ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς είχε χαρακτηρίσει στις αρχές Ιανουαρίου την υπηρεσία για αυτές τις γραμμές “πράγματι κακή” και “εφιαλτική” από το 2016, ημερομηνία κατά την οποία ανατέθηκε στη Northern αυτό το franchise.

H Northern, ιδιωτική εταιρία που ανήκει στη γερμανική Arriva, θυγατρική η ίδια της Deutsche Bahn (Εταιρία Γερμανικών Σιδηροδρόμων), διατηρούσε το δικαίωμα εκμετάλλευσης αυτών των γραμμών έως το 2025.

Σε ανακοίνωση η Arriva αναφέρει ότι “κατανοεί” την απόφαση της κυβέρνησης, αποδίδοντας τα προβλήματα των γραμμών αυτών σε “εξωτερικούς παράγοντες” όπως οι απαρχαιωμένες υποδομές και οι απεργίες.

Αυτό το πολυσύχναστο δίκτυο της βόρειας Αγγλίας που συνδέει μεγάλες πόλεις όπως το Μάντσεστερ, το Λιντς, το Λίβερπουλ και το Νιούκασλ, παρουσιάζει καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων, κυρίως μετά την καθιέρωση του νέου πίνακα αφίξεων και αναχωρήσεων των αμαξοστοιχιών το 2018.

ΠΗΓΗ newsit.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver