Με τη... βούλα ΣΥΡΙΖΑ καθηλωμένα τα μισά αστικά λεωφορεία




Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε ολοκληρωτικά τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας και σαν μην έφτανε αυτό για να μην μπορέσουμε πότε να πάρουμε κεφάλι μας έβαλε και στο υπερταμείο

Έναν οργανισμό χρυσοπληρωμένων τεχνοκρατών που το μόνο που ξέρουν είναι να ξεπουλάνε . Αν μπείτε στην σελίδα της ΕΕΣΥΠ θα διαβάσετε κάμποσες αηδίες του τύπου « μέσω της βελτίωσης των υπηρεσιών και αγαθών που παρέχουν, με όρους ποιότητας, οικονομικής προσιτότητας, προσβασιμότητας, εξυπηρέτησης και κοινωνικής συνοχής της χώρας,»

Το θέμα αυτή τη στιγμή δεν είναι το μεγάλο κακό που μας έκανε ο τσίπρας . Αλλά τι θα κάνει ο μητσοτάκης .

Η μέχρι τώρα πορεία δείχνει ότι υποστηρίζει ότι έχει κάνει ο σύριζα . Αυτό για εμένα σημαίνει ότι ο τσίπρας και ο μητσοτάκης είναι  συνυπεύθυνοι για το Νόμο 4568/2018

Και αυτός που τον ψήφισε και αυτός που τον κάνει πράξη είναι και οι δυο όμοιοι

Τραγική κατάσταση, με την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, επικρατεί στον κλάδο των αστικών λεωφορείων όπου από τα 2.024 προ διετίας σήμερα υπάρχουν 1.637 εκ των οποίων διαθέσιμα είναι τα 800-900. Το δίκτυο οδηγείται προς κατάρρευση παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό ενώ χιλιάδες πολίτες είναι αναγκασμένοι καθημερινά να περιμένουν επί ώρες στις στάσεις καθώς τα δρομολόγια έχουν περιοριστεί δραματικά.

Όπως φαίνεται στις φωτό από τα αμαξοστάσια εκατοντάδες οχήματα παραμένουν καθηλωμένα διότι δεν διατίθενται πιστώσεις ακόμη και για ευτελούς αξίας ανταλλακτικά. Οι δε τεχνικοί προκειμένου να λειτουργήσουν παραπάνω λεωφορεία αναγκάζονται και κάνουν σέρβις χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά από άλλα επίσης παροπλισμένα οχήματα.

 Επί των ημερών της προηγούμενης διακυβέρνησης όχι μόνον απαξιώθηκε το σύνολο των δημοσίων μεταφορών αλλά με τον ν. 4568/2018 (αρ. 54) άνοιξε ο δρόμος για την εκχώρηση του συγκοινωνιακού έργου στα ΚΤΕΛ και σε άλλους ιδιώτες μεταφορείς επιβατών.

Η συνέχεια του άρθρου   ΕΔΩ
 
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver